|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() איך בדיוק קיבלת את הציון של היסטוריה ב'? עוד לא קיבלו את התוצאות יתסבלטן וגם איך אתה יודע באנגלית אם עשית רק היום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() וואו, עשיתי בתחילת שנה בהיסטוריה. והיה חומר מאוד דומה
וגם מה לעשות. אם אתה עושה את הבחינה בהיסטוריה בחצי הראשון שבו היה חומר כמעט זהה!!! אצלנו בבית ספר יש גם את האופציה לקבל ציונים יותר מוקדם כי זה בא ישירות ממשרד החינוך (אקסטרני). ואתה רואה ששאלה בצרפת יותר קלה מאשר השאלה של ארצות הברית תרצה לעשות את השאלה שבה תקבל את הציון הכי גבוה, נכון? וגם זה תורם בהרבה לידע האישי, ב)היום בדיוק קיבלתי את התוצאות של המבחן שעשיתי באנגלית אז |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה איכפת לי מאיינשטין ? באת להתלהב אז קבל את היבוש שלך ושתוק =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל כיתה י', אני לא יודע אבל מבחינת הממוצע הארצי לקבל בכיתה י' את הציונים שקיבלת בהתחשב בעובדה שלא למדתי שלוש שנים ובהתחשב בעובדה שהמורה איחרה באותו יום ושעשיתי את שלושת השאלונים כשמבחן אחד עולה על המבחן השני זה מעיד על חוכמה.
אה וכמובן שאני יכול יותר אז אני לא רואה איזה ייבוש יש פה? אה והציונים שקיבלתי במגן: e 75 f 85 g 98 וטומטום, אני וחברים שלי כל הזמן קוראים אחד לשני טומטום או לוך אז זה לא משנה תקבל את זה כמו גבר. 10 הדיברות של dont be a noob 1) dont say bullshit in vain 2) dont be offended like some little girl 3) think twice |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() תפסיקו לקרוא אחד לשני טומטום נשמעים כמו ילדים אוטיסטים אתם פשוט טומטומים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושחצנות בד"כ מעידה בדיוק על ההפך מחוכמה. מגן 75 ? אז כנראה שזה לא בדיוק האשמה של זה שהבחונת איחרה וכו' אלא שכל השנה היית אפס. ואל תדאג נשמה - אני לוקח הכל בקלילות, לא ילד פורמים קטן וחמוד יגרום לי להתרגז ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() first rule, dont be a noob
second rule, you already are so face it. אז בוא נראה אותך אפסון עושה שלוש שאלונים של חמש יחידות ביום אחד בתור בגרות ראשונה. אם לי היו נותנים לעשות אחד כל פעם כמו שלך לדוגמא 005 ביום אחד ואחרי זה באנגלית הייתי מוציא 100. אז ו-75 זה בסדר אולי לא ל-e אבל זה שקיבלתי ב-g 98 זה בהחלט מראה שאני יכול לעשות גם e (שהרבה יותר קל) על 100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אממ .. ככל הזכור לי, זה בערך מה שעשיתי.
הבגרות הראשונה שלי השנה היתה מחשבים אומנם, אבל היא לא נחשבת .. בכל מקרה קיבלתי 100 =] אז הבגרות השנייה כביכול זה מתמטיקה ועשיתי שני שאלונים של 5 יחידות וקיבלתי 100 בשניהם .. אז מה אתה רוצה ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אני עשיתי ביום אחד 5 יחידות ועוד שתי יחידות במקצוע אחר, אז מה אתה רוצה?
מחשבים זה קללל. מדעי המחשב אתה מתכוון, עשית ב-java? אני עושה את זה ב-י'ב אחי, אני עושה 10 יחידות בזה אבל יש לי הרבה ידע אז אני לא צריך להתכונן למרות שאפשר לבחור שפה אחרת. מתמטיקה חמש יחידות בכיתה י' נותנים לכם לעשות? כל הכבוד לנו יש הגבלות למעשה הרוב אצלנו עושים רק שאלון אחד בלשון ושאלון אחד בהיסטוריה. (עמל - עבריינים מנסים ללמוד). וגם את האמת שכל עיניין לגופו, יש הרבה פאקטורים כמו ריכוז, שינה, אכילה אז אי אפשר להגיד אה אני כזה אתה כזה זה דפוק. אני לא מתווכח איתך סבבה עשית כל הכבוד לך מה אתה עוד רוצה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() חח סתם אחי כל הכבוד הבנו שקיבלתה 100 למרות שעם זה אתה מתווכח איתו אני בטוח שהוא הבין כבר ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לי יש את עצמי והוא יכול לקפוץ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() יופי לך,
אנגלית היום נהיה כנים זה באמת שטויות, מוחלטות הייתי אומר. אבל קל זה לא, בעצם, תלוי יש אנשים שיכולים לעשות בקלות 3 שאלונים של חמש יחידות באנגלית ויש כאלה שיכולים לעשות 5 יחידות במתמטיקה בקלות אבל הקליטה שלהם בשפות כל כך גרועה שהם בקושי מסוגלים לעשות 003 באנגלית. זה תלוי, מי ומה. אני לא יודע מי אתה ואין לי מושג איפה אתה לומד אבל זה כזה לא משנה!! אולי זה מראה על יכולת אבל מה ההבדל אם אתה עושה את זה ב-י' או בי'א? חסכת שנה? נו טוב גם ככה החיים עוברים מהר אז חסכת שנה טוב לך. חחח ואנגלית זה קל ו לא צריך להתכונן? e זה באמת קל מסכים איתך. אבל לעשות f ו-g בלי הפסקות (בגלל שבוחנת מפגרת איחרה) שמבחן עולה על השני זה לא קל. נראה אותך גבר אם אני יגיד לך עכשיו לרשום 140 מילים על המלחמה בעירק ועל הקיצוץ בקצבאות (כמו שהיה שנה שעברה). אתה לא תדע מה פגע לך בתחת |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני לא משלה את עצמי, אני יודע שביחס לילדים בגילי בעיר שלי הצלחתי יפה מאוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() מה זה?! כולם פה מינימום 5 יחידות?! רק אני 3 מתמטיקה ו4 אנגלית?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() ואיי חפרתם .. אמרתי את הציון 100 הזה כי הוא התחיל להתלהב כאן ואמר שאני אנסה להשיג ציונים כמו שלו ואמרתי בסה"כ שהוצאתי יותר משלו.
וזה לא קשור לבצפר - מחשבים למשל עשיתי לבד ומתמטיקה אני מואץ .. ותפסיק כבר לחשוב שאם אתה יותר טוב קצת מילדים בכיתת מב"ר אז אתה גאון .. תתחיל להשוות את עצמך לטובים ואז תדע כמה אתה שווה .. אל תהי ראש לשועלים הוה זנב לאריות ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מכיר הרבה ילדים שהם ב5 יח"ל בהכל חורשים ומוצאים 100 , מפסקים ללמוד ישר צונחים ל60 ,בנוסף יש להם מנת משכל נורמלית לחלוטין.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את האמת זה מה שניסיתי להגיד לו. ואני לא לומד בתוכנית מב''ר אני לומד באקסטרני אבל אני עושה יותר בגרות לפחות 30 יחידות אז בבקשה |dont be 18 ואחרי זה אני ישלים ל-45 כמו שתיכננתי. את האמת אי אפשר לדעת דרך המחשב מי יותר חכם. יש אנשים בשלוש יחידות שיותר חכמים ממני אבל שלא היה להם את התמיכה ואת החיים הטובים שהיו לי וזה מה שמנע מהם להתקדם. אתה סתם דפוק ותקלוט הלוואי שהיה מקצוע שקוראים לו "הנדסה אינטלקטואלית" והיית מתכנת לעצמך מוח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|