|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() בהחלט צריך לקחת גם את חוסאם בחשבון, מדובר אגב בבחור נחמד באופן בלתי רגיל.
הוא חש שנעשה לו עוול בתחרות האחרונה והבטיח להגיע הפעם בשיאו - כך שיש למה לצפות. אני מניח שתהייה גם רמה מעולה בעד 21, לפי הח'ברה שניגשים מהאתר שלנו. לגבי עד 80, מכיוון שאני אבי פלדמן וליאור מרמלשטיין לא מתחרים השנה - ללבנה כנראה לא תהייה תחרות רצינית והוא ייקח את הקטגוריה. מה עם המייל גלעד.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני כנראה לא יכול לבוא אבל כולכם מוזמנים לבית שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה אומר עדיף לי לנסות את מזלי על חיטוב מטורף (מה שאני מאמין שהגנטיקה שלי תאפשר לי בקלות אני יורד באחוזי שומן בשניות..) ולנסות להגיע לקטגוריות של משקל נמוך? או ללכת לקטגוריית הנוער? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() אין קטגוריית נוער יותר ידידי, אלא קטגוריה אחת של צעירים "עד 21".
כן, אני חושב שאתה צריך ללכת לכיוון הקטגוריה הזאת, גם אם תהייה הכי צעיר, כי אחרת זה אומר שאתה בעד 80 נגד אנשים מאוד מנוסים ובשלים, כמוני למשל - ואתה עוד תוכל להתמודד שם בעתיד - אבל עדיף שתתבשל קודם מול ח'ברה צעירים כמוך. ותמיד צריך להגיע הכי חטוב והכי יבש - גם אם זה אומר שתראה פחות מאסיבי, וזה כואב אני יודע - אבל אלה החוקים. למה בדיוק את חושב שהויקינג ניצח את חוסאם, הרי במאסה אין מקום להשוות ביניהם בכלל? יובש וחיטוב הם הגורמים המשפיעים ביותר בתחרות.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כן למה?
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אפש ר תמונה של הקעקוע ארבל או תיאור שלו ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
דרקון סיני
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
:):):):) מצטער אחי פשוט הלכתי לסים ביצים על האש ולהכין חזה עוף לארוחות הבאות שלי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
באי אף בי בי, עד כמה שזכור לי זה מתחיל מעד 21. תעשה את השיקול שלך, אולי כדאי שתמשיך להתחזק ולגדול ותתחרה עוד שנתיים, הכל תלוי במה השגת וכמה מזה נשאר אחרי ייבוש. אתה צריך להכיר את הגוף שלך. כל הקטע של אין לי סיכוי הוא לא לעניין. אולי בתחרות הראשונה שלך אתה לא תהייה ראשון בעד 21 אבל תצבור ניסיון, תלמד, וחוץ מזה גם מקום שלישי ואפילו רביעי יכול להיות מכובד בשביל פעם ראשונה. כל החיים עוד לפניך. ובלי קשר, אתה נראה נהדר בכל התמונות שראיתי, אבל מה עם רגליים? עד עכשיו לא ראינו תמונות של רגליים. קח בחשבון שזה 50 אחוז מהניקוד. בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו, עשית קורס בבה"ד 7 בצריפין במקרה? כי אם כן, נראה לי שאני יודע מי אתה. אם אתה מי שאני חושב שאתה, אז עשינו שם קורס באותו זמן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
וואי ,זה כל כך עתיק ,זאת הייתה תקופה שחורה בשביל,ירדתי שם 10 קילו (שדרך אגב עליתי בחזרה !)
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
איזה גדול ואיזה נעליים ,הייתי פיצי שם לעומת עכשיו סעמק הרגו אותי שם ,3 חודשים כמעט בלי אימונים ובקושי היה לי אוכל ,רציתי להרוג את העולם שם חוץ מזה שעשו לי קטעים מסריחים כדי לנסות שאני אסיים את הקורס,עיכבו לי קבנ"ים,עשו לי בעיות על יציאות לאירועים משפחתיים...סיפור מהתחת היה לי שם
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל, בואנה, זה קטע מוזר כי אני לא ממש הכרתי אותך שם אבל אני זוכר אותך בברור, כי לא כול יום רואים בחור כזה גדול. אם אתה אומר שהעלת עוד 10 קילו מאז הקורס אז בכלל מפחיד לחשוב איך אתה נראה היום. ואני ממש מזדהה איתך, כי גם לי היתה אותה בעיה בתקופה הזאת. לא התאמנתי בשלושה החודשים הראשונים של הצבא, לא שמרתי על תזונה ובכלל איבדתי הרבה מסה. אבל ברוך השם אחרי שהקורס המזדיין שלי נגמר חזרתי לשיגרה, קיבלתי תפקיד של יומיות ליד הבית והיום המצב הרבה יותר טוב ממה שהיה באותה תקופה : )
תביא איסי או מסנג'ר אחי, אני צריך לדבר איתך על כמה דברים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |