|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מושעה
|
![]() הוא מאוד מתנשא אפשר לחשוב שהוא מר אולימפיה תראו איזה צנועים רוני וגיי למשל
אגב בפוסטים שפתחו עליו רשמתי עליו דברים חיוביים אבל אחרי איך שהוא מתבטא אני חוזר בי |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() הוא סלב בגלל תארים ומצלמה
והילדים בני ה9 הם חלק מההצלחה שלו גם אם הוא לא רוצה! המצלמה הביאה אותו לאן שהוא והיא יכולה גם לקחת ,לדעתי שיהיה בשקט עם כל הכבוד....
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תאמת לדעתי צודק ! ..יש לנו פה הרבה אנשים שזורקים ומלכלכים כמעט כל הכל
והביקורת שלהם ממש מפגרת ..ותאמינו לי לא חסר פה וגם לא בכל פורום אחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
צודק לא צודק, זה ממש לא משנה.
סוליקו, זה שבפורום יש מלא ליצנים אתה צודק, אבל מה לעשות? גם במכון יש ליצינים. גם בבית הספר יש ליצנים וגם בכנסת יש ליצינים.
מי שמתעסק עם הליצנים הוא בעצמו ליצן. מי שיודע להמשיך הלאה יצליח. מעולם לא נפגשתי בצורת ביטוי כל כך חריפה,עילגת, מגעילה, בוטה ומעוררת חלחלה כמו שאלי האנה הפגין. שהייתי בכנס בחיפה לא האמנתי למשמע אוזני איך שאלי האנה ה"אגדי" דיבר והתנסח על אשר פריג' והאירגון האחר ובכלל אופן השיחה שלו על הבמה. אני זוכר את גיא שלמון כמעט בולע את ענביתו לאור דבריו של אלי באותו היום. והיום שאני קורא את מה שאלי אומר אני באמת מבין מי זה אלי האנה האמיתי ומהם הפנים האמיתיות שלו. חבל שבן אדם כל כך גדול עם כאלו תארים מתנסח ככה. "את מה שעשיתי בקריירה שלי, אני בטוח שאף ישראלי לא יוכל לשחזר, ואת זה אי אפשר לקחת ממני!!! " מה עם חוסם הערבי? מה עם מאור זרדז ? מה עם אלון צוקרמן? מה עם עדל מכפר יסיף? כל אלו שווים לתחת? ככה אתה יורק על החבר'ה שקורעים את התחת להשתתף בתחריות של אירגון Nabba יום יבוא והחברה האלו יעברו אותו בכמה רמות. וזה שיש לו האמר, בית, אישה יפה. זה לא אומר כלום. לא כדאי לפתוח פה מאיפה הכסף הזה בכלל מגיע. לסיכום- הבן אדם הזה לא ראוי להערכה. אם הוא לא יודע לתת כבוד למעריצים שלו ולא לשחק הוגן עם המתחרים שלו ולקבל ביקורת אז מבחנתי הוא לא ספורטאי, לא אלוף ולא מפתח גוף. אני את האדם הזה כבר לא אוהד. לא אותו ולא את האירגון הכל כך מוטל בספק הזה. אותי הוא הפסיד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה על הבורות... מה זה מוניטין?
ומי זאת ילדה שקופצת אצלך בהודעה. :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולגבי הילדה בחתימה.. זאת זאת http://www.youtube.com/watch?v=lO9nh85USaE ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חבר שהוא מתבטא כמו ילד בן 12 ולא כמו בנאדם מבוגר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() מתי לכלכלו עליו פה?דווקא כולם די מפרגנים לו ולהגיד שיש לו סינטול ביד האחורית זה לגיטימי....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() מחזק את אלי ההשגים שלו מדברים בעד עצמם והוא ראוי להרבה כבוד על זה לא היה וכנראה שגם לא יהיה בזמן הקרוב מישהו שהשתווה אליו בארץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הוא צודק, אבל מה הוא נשמא כמו אידיוט כשהוא מדבר ככה ועוד מזכיר את המילה ילדים
חוץ מזה שהכל שמה מלא בשגיעות כתיב שלא יאומנו
![]() |
#34 |
מושעה
|
![]() מה הקשר בין מה שאלי האנה עשה עד היום לסינטול שלו?
כולם מעריכים אותו על ההישגים שלו עד היום, ללא ספק הנציג הבכיר והמוצלח ביותר של ישראל בתחום הבאדיבילדינג, אבל בתחום הזה יש גם ביקורת, ולבנאדם יש סינטול ביד שמכער לגמרי את הטרייספס שלו, וזכותם של אנשים להעביר ביקורת על זה, כי זה באמת מכוער ולא מתאים לספורט. אלי האנה צריך ללמוד לקבל גם ביקורות. מה זה המגננה המסכנה הזאת שהוא נכנס אליה? "גם עם 20 בקבוקי סינטול הם לא יגיעו לגודל שלי" (או משהו כזה), בחייאת רבאק בלאט! זה לא מתאים, תלמד לקבל גם ביקורת. לא יודע מה זה קשור, אבל שגיא גרשוגשרן חשפן.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו גם את הכתף הקדמית הוא סינטל קצת?
![]() |
#36 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
-נשמע**** -שגיאות*** |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() אני חושב שהראיון הזה נעשה בנקודת משבר , חבל צ'יט היה יכול לסדר את העניין
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שאלי אנה לא דיבר בצורה יפה הזדעזתי מהכתבה פשוט:dry:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() חבל שאלי האנה, דמות כזאת נערצת בתחום הבודיבדילינג ובכלל בישראל , מדבר בצורה כזאת על אירגון, בלי לבדוק את העובדות בשטח קודם.
אני אישית התאכזבתי מאלי מאוד, הוא פגע באתר, בפורום ובמשתמשים שגולשים בו, ומנקודת המבט שלי הוא עשה טעות חמורה, נקווה שהוא יצא בהודעה כלשהיא , או בהצהרה שונה שלא תכליל כ"כ הרבה גורמים לא קשורים , כי אישית זה לא עושה על אף אחד רושם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להגיד עליו דברים כמו "הכל סינטול גם אם אני יכול להגיע לגודל הזה" לא לעניין וגם מראה על בורות. אני חשוב שלאלי האנה מגיע הרבה כבוד הבנאדם עשה כ"כ הרבה למען הענף בארץ וגם הביא הרבה כבוד .
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|