![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בכול מקרה, מה אני עושה עם הרצועות האלה?
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
בקיצור הרמתי את כל המאה קילו בפולי עליון ואחרי שסיימתי קודם כל התנשמתי כמו חמוד, והיד הקדמית והאמות התפוצצו... לרוב זה לא קורה... (סתם להתלהב מההתקדמות, בבדיקה שלפני הHST ה100% 5 RM שלי היה 90 קילו 5 חזרות עם צ'יטים, והיות עשיתי 8 חזרות 100 קילו נקי נקי) (הייתי חייב, סוף סוך אני רואה שיפור!) יש למישהו טיפים לעבודה נכונה על הגב כמו שאיגור אמר?
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אם האמות שלכם חלשות מדי אז תחזקו אותן.
אם הטרייספס שלכם חלש מדי כדי לבצע לחיצת חזה אתם תביאו מנוף בשביל החלק העליון של התנועה או שתחזקו את הטרייספס? טיפים לעבודה נכונה: כשמאמנים גב צריך להתרכז בהצמדת השכמות ולא בידיים, תחשבו על הידיים שלכם כאל חוטים או מנוף ותחשבו על המרפקים שלכם במקום על הידיים. בשביל שתרגיל לגב יהיה אפקטיבי המרפקים צריכים לעבור דרך הגוף וגם צריך לשמור שהכתפיים יהיו למטה במהלך התרגיל ולא יעלו למעלה לכיוון הצוואר וצריך להקפיד שהחזה יהיה מובלט החוצה בסוף התנועה ולא מחוץ פנימה. תנועה נכונה: (זה אמור להיראות אותו הדבר בכל סוגי החתירות) ![]() תנועה לא נכונה: ![]() (שימו לב לחזה) תנועה נכונה: ![]() תנועה לא נכונה: ![]() (שימו לב לשכמות) תנועה נכונה: ![]() תנועה לא נכונה: ![]() (שימו לב לכתפיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() כתבה מורחבת של לייל מקדונלד באנגלית על ביצוע תרגילי גב:
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() Another common flaw, again seen in folks using too much weight is to turn the movement into a back extension and lean too far back. Again, I've shown a proper finishing position (left) with an improper position on the right. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ציטוט:
![]() ![]() ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מעדיף את הדוגמנית הקודמת.
![]() |
#30 |
|
![]() יפה תודה רבה ואני עובד נכון!
אם תסתכל בתמונות בעבודה נכונה הידים הולכות יותר אחורה ובגלל זה קשה לי. קשה לי למשוך אותם אחורה... אני מרגיש את האמה שורפת...
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחזק את האחיזה שלך (אתה יכול לעשות תרגילים כמו להיתלות על מתח עם משקל ולהחזיק את עצמך כמה שאתה יכול, להחזיק דאמבלים, או מוט כבד במשך זמן מסויים וכו'). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() האחיזה בסדר, המוט לא בורח לי... אני יכול להמשיך להחזיק אותו
פשוט המשיכה קשה לא האחיזה. אני מקווה שהבנתה ואם לא לפחות ניסתה :] בכול מקרה מה אני עושה עם הרצועות האלה? והאם יש תרגילים יותר מבודדים לגב?
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|