|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
פאק זה מסובך כל החרא הזה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא רק זה. נושא הזמן זה דבר מורכב מאוד והדבר שהכי פחות מובן לפיזיקה (מה גם שאין ממש יכולת להגדיר מה זה זמן באופן קונקרטי).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
כשחושבים על זה אולי לזה התכוונו אנשים שהיה להם מוות קליני ואמרו שראו את החיים שלהם כנגד עיניהם... interesting.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין מהירות הגדולה ממהירות האור, זה נוגד את חוקי הפיסיקה, זה כמו שתגיד שאחד ועוד אחד שווה שמונים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() היה פה דיון פעם על זה.. תחפשו, דיון מאוד מעניין.
בכל מקרה, אין אפשרות לחזור אחורה בזמן, אבל מסע בזמן קדימה הוא אכן אפשרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
ואני גם יודע שאלוהים לא יתן לעבור את המהירות הזאת (יכול להיות בגלל מה שאמרת..) זה קשור איכשהו לאיננשטיין.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
ובקשר לטענולוגיה זה רק האדם המציא את זה מי אמר שהמרכבה שלהם בצורה עגולה ? מי אמר שהם צופים בנו והשטויו האלו .....זה רק התחיל מהסרטים כל השטויות האלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שיש חייזרים... זה שהם עוקבים אחרינו ושהם יודעים על קיומנו, לדעתי שטויות.. אבל שבכל היקום לא תהיה צורת חיים אורגנית כמו בכדור הארץ ? שטויות במיץ שתינה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
כפי שמתברר לפי חוקי הפיזיקה המודרנית לא ניתן לעבור את מהירות האור מהסיבה הפשוטה (לא כל כך) שמסתבר שמאסה של גוף היא לא ערך קבוע ובעצם המאסה עולה ככל שמתקרבים למהירות האור למעשה כדי להגיע או לעבור את מהירות האור באופן תיאורטי מאסה של גוף מסויים תשאף ברגע ההוא לאינסוף
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאמין בחייזרים, אבל לא כפי שמתארים אותם כי אי אפשר לדעת, אולי הם דומים לנו? אולי הם בכלל לא עשויים מחומר?
לפי דעתי יש מצב גדול שהם דומים לנו נ.ב מזוז אני יכול להסתכל שעות על החתימה שך |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() עצר אצלי איזה חייזר הוא עבר טסט על חללית אז שמתי לו שלט נהג חדש
סתם סתם,אני מאמין שיש חיים אחרים זה בטוח אם יש להם אינטילגנציה אני בספק כי אז היינו מתקשרים איתם בדרך כלשהיא ואומרים חוצנים לא?
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה... חכו לתגובה של וורטקס ידידנו.. הוא המומחה בעניין החייזרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שעכשיו יש עוד 20 כוכב לכת עם חיים, והתושבים שם שואלים את עצמם בדיוק את אותה שאלה..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() חיים שדומים למודל שלנו יהיו [כנראה] רק בכוכבי לכת עם מים במצב צבירה נוזלי. אלה הבדיקות שגם עושים לכוכבים שונים בשביל להחליט אם בכלל שווה לבדוק אותם. אני חושב שספורי העב"מים הם מוגזמים ומופרכים, אבל יכול להיות שימצאו עוד חיים.
מה שחשוב להבין זה שחיים "תבוניים", כמונו, זה דבר מאוד נדיר. יש בכדור הארץ כמות עצומה של מינים וכמות גדולה בהרבה של מינים היתה קיימת ונכחדה. מכל המינים האלה, רק האדם הוא תבוני. לכל מין יש התמחות, דרך שבה הוא מתמודד עם הטבע, ובני אדם "קבלו" את התבונה כך שיוכלו להתאים את הסביבה לצרכים שלהם. זה פתרון אבולוציוני אחד מבין מליונים ואני לא חושב שיש סיכוי גדול שיהיה עוד מין בכוכב אחר שיגיע להתמחות הזו ספציפית, גם אם יש חיים במקומות אחרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() בתורה מתוארים בוודאות חייזרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
היה תוכנית על הבסיס הזה תוכנית בערוץ ההיסטוריה והבן אדם שעשה על זה מחקר טען שהוא קיבל איומים בטלפון לחייו אם ימשיך עקב הסודיות המדינית של המקום. אני אישית לא שולל את הקיום של עב"מים או חייזרים,היקום שלנו אינסופי ואין סיבה שבנקודה מסוימת תהיה עוד תוכלת חיים או גזע מסוים שמתקיים,אבל אני גם לא מאלו המושפעים שכל פעם שהם רואים איזה זיקוק קטן או אור בשמיים שזה מטוס או משהו ישר רצים וצורחים: "עב"מ עב"מ עב"מ אנחנו הולכים למות!!!!!!חחחח אחלה נושא פתחתם. נ.ב אני כמעט בטוח ש AREA51 זה שם הבסיס שעליו אתה מדבר אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|