|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מדמיין את הפנים שלו, שאתה בא ואומר לו וואי אני כבר לא יכול לחכות יותר למצעד הגאווה השנה, אין לי יותר סבלנות כבר, ואז פתאום הפנים של הבנאדם יתמלאו באור כאילו זכה בפרס הראשון בטוטו, פתאום יהיה לו חיוך מאוזן לאוזן, ואולי אפילו זיקפה קלה,,,ואז תנחית עליו את המשפט,, כל הציוד מוכן, הסכינים הקפיצים, הפרפרים האולרים היפנים, האגרופנים,,,אוףףף מרוב צפייה בא לי עכשיו כבר לפוצץ איזה הומו להירגע קצת עד שיגיעה התאריך של המצעד.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() תגיד לו בפשטות שאתה צריך לסיים את האימון תוך שעה וחצי ואין לך זמן לדבר...שמשגעים אותי אני אומר את זה ואנשים מבינים...
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה תגיד לו פשוט שאתה באמצע אימון ואתה לא יכול לדבר כי זה דופק לך את האימון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() יש לי עוד רעיון. כשהוא יעשה בנצ' פרס, תציע לו לשמור עליו, וכשהוא יתקע פשוט תלך משם ותשאיר אותו מתחת למוט. זה יגרום לך להרוויח קצת זמן עד שמישהו אקראי שם יחלץ אותו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי סתם רוצה להיות חבר שלך..לא נראה לי גיי או משהו כזה..תנסה לדבר איתו על בנות וזה..ככה תבדוק אותו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() כשאתה צריך לחזור לתרגיל תגיד לו: תחכה עם המחשבה הזאת אני חוזר אליך עוד רגע. בסוף ימאס לו שאתה עושה את זה והוא יעלם כמו גרגר של חול בנעל מלאה גרבילים.
![]() |
#10 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() תביא קונדום שים לו על הראש
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() תגיד לו שיחכה לך בחוץ ושאתה בא עוד מעט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מכיר את זה כל כך מכיר את זה!!!!!
אחי,אתה חייב למצוא שקר מקורי,אתה חייב לחשוב על משהו חדש בשביל שהוא יפסיק להטריד אותך
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() קח לו את היד ושאל אותו: האם אתה רוצה להיות חבר שלי?
אם הוא יעיף את היד אז הוא כבר יעזוב אותך לנפשך ואם הוא לא לפחות תדע שהוא לא הומו. אם הוא אומר כן. תעיף לו את היד ותגיד חבל שאני לא!
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעקוב אחריו עד לבית תשאר אצלו לארוחת שישי ואז תירה בו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני אנסה כמה מהרעיונות!
![]() אבל Ran_z גם צודק, יש מצב שהוא יהיה ספוטר, ובאמת הוא עזר לי להחליף משקולות ביום שהוא נשאר שעתיים... אבל לעקוב אחרי עד לבית? לא רוצה להתקרב אליו! אה, וגם הסרט האהוב עליו זה יוסי וג'אגר (הוא אמר לי פעם, כנראה רמיזה למשהו...?)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() בהחלט נראה שהומו נדלק עליך.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|