|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שאתה גדול וחזק זה נותן מראה של אחד שהוא לא פריאיר וזה וגם זה נותן כבוד אחי מה לא ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() צוחקים צוחקים יש לי אחד במשפחה כולם אמרו הוא יהיה עבריין מאה אחוז
וואלה עכשיו בבילוש חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
את הגלגל לאחור לא ניתן להשיב והדמעות זולגות אינן עוצרות הכאב הזה הולך ובא!!! חחחחח הייתי חייב לילה טוב אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
את הגלגל לאחור לא ניתן להשיב והדמעות זולגות אינן עוצרות הכאב הזה הולך ובא!!! חחחחח הייתי חייב לילה טוב אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סיפורים הולכים פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() עבדתי לפני יומיים בנתניה כל הנתנייתים המניאקים עשו בעיות רק האתיופים היו סבבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אל תאשימו אף אחד בעיניין, זאת אחרויתו של הנער בלבד!
ואני שמח שלא ייגייסו אותו, לא צריך כאלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() אשמת ההורים שלו.. הנער לא אשם..
הורים שכבר בתחילת הדרך לא יישרו אשמים... שתיל צעיר שגודל עקום הופך לגזה חזק שכולו עקום ואי אפשר לישרו... כבר בהתחלה היו צריכים לישר את הילד הזה ולא לשתול אותו עקום... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ההורים יוצאי אתיופיה\בריה"מ אין להם זמן לטפל בהורים. רובם עובדים ב2-3 עבודות בו זמנית ונמצאים בבית כדי להשלים שעות שינה ותו לא. לנער המסכן אין שום הורה מחנך ולכן הוא מוצא את עצמו משוטט ברחובות ופונה לדרך הפשע. אני למזלי עליתי עם סבא וסבתא שלי שטיפלו בי כשהייתי קטן, אבל תכלאס אם הם לא היו איתי אז מי היה איתי? ההורים שלי עבדו כל הזמן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
הוא מספר לך שהוא כל היום בחוץ ומספר על שטויות שהוא עושה... תשאל אותו מה ההורים שלו אומרים על זה.." כלום מה יש להם להגיד... אומרים לי תפסיק עם השטויות וזהו.. מי מקשיב להם" לא אחד לא שתיים כאלה פגשתי הרבה... ההורים גם אם הם חוזרים ב-2 בלילה יכולים לקחת תילד ולחנך אותו.. גם אם זה כולל סטירה מצלצלת לילד בן 10 שגנב מסטיק.. ההורים לא בבית זה לא תירוץ... כשרוצים מוצאים דרך.. הכי קל זה לבוא לילד ולהגיד לו "לא נורא פעם הבאה לא תעשה את זה" הוא חושב שאתה אבא טוב לא כועס וזה אבל פה בדיוק הטעות הוא לא מבין כמה דפוק המצב שלו וכמה לא בסדר הוא היה.. הוא יעשה את זה שוב ויצפה לקבל את אותה תשובה עדינה וככה זה יחזור על עצמו... כמו שנאמר " חוסך שיבטו שונא בנו"...:glare: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
בד''כ הערסים שמחפשים נדבקים למנופחים ומחממים אותם... "מה אתה מרגיש מנופח?" "מה אתה שווה י'הומו?"... לא? בדוגרי, הכול באשמת ההורים. את ההורים שלי אני רואה רק ב-8 בערב את שניהם ואני לא עבריין...
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ובקשר להורים במידה מסוימת להורים חייבת להיות נקודה של חינוך גם אם הם שעה בבית הם צריכים לדאוג להשאירו איזושהי נוכחות בבית שיעמידו את הנער במקום אם זאת עוזרת או סתם דודה שבאה לשמור על הילדים עד שהם חוזרים,הורה שמזניח את הילד שלו זה לא הורה ונער אחד כזה אחי טאחלס חינוך טוב בישבילו זה אם הוא לא לומד במילים שילמד במכות אני עד גיל 14 ככה הייתי מרים את הקול על אמא שלי אומר לאבא שלי משהו לא במקום וללא סיבה או מוציא על המשפחה כעס מיותר הייתי חוטף פצצה לפנים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
בקשר להורים...מי שמקבל מכות אני מרחם עליו...
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|