|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קאצ'וק מככב הא? |
|
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה אתה רוצה?
|
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() שריר בתחת גדוווווווווווווווווווווווווווווווווול
![]() מוניתין אחי ! |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתיי אחיי יפה... שמעת את זה באיזה שיעור נכון?
תשמע העולם נברא איך שהוא אף אחד לא יודע איך ואף אחד לא יכול לדעת - אף פעם. רק אחרי המוות, אולי וגם זה בספק.
#25 |
חבר פעיל
|
![]() פשש יש פה ילדים אוטיסטים
כולה אמרתי את דעתי וזה ואלה נכון !!! אם תחשבו על זה ככה איך יכול להיות שכול העולם ניבראה בטעות אהה ??? מה אני רוצה ? סתם להראות לכול אלה שחיים בחלום שיש אלוהים הוא משגיח ושומר אלינו !! כה שמעתי את זה באיזה שיעור אחי זה סתם ליפתוח טיפה לאנשים תעניים למה כי רק שהם מגיעים לדבר ממש רע בחיים שלהם הם ישר בורחים לקדוש ברוכו
#26 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אבא שלי צייר את זה
|
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אידיוט ![]()
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה לקחתי לקחתי על עצמי ליכתוב את זה ולנסות ליפתוח לאנשים פה תעניים כול החכים פה תזבירו לי איך בתנך כתוב על כול מערכת השמש וזה מליפני אלפי שנים ! בתנך מובאים דברים שידעו עוד בימי קדם ואנשים מוצאים את הדברים האלה רק היום! איך זה שהצופן התנכי הוא אמיתי וקורה באמת (יצחק רבין למשל {הודיעו לו שהוא הולך להירתצח}) איך הרבנים הגדולים מצילים אנשים ????? והאידיוט היחיד פה זה אתה וכול הקוקסינלים שחשים גברים
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים- עזבו תבחור נראה לי הוא עבר שטיפת מוח חזקה מאוד! ועובדה היא פועלת
![]() שריר בתחת, מאיפה לך לדעת שיהדות היא הדת האמיתית?? מאיפה אני לא מבין:closedeyes:
#30 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תגיד מה אתה רציני? לוקחים אות מכל ספר בתנך מחברים למשפט ואומרים - רואים? אסון התאומים היה אמור להתרחש! ידעו על זה מראש! |
|
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חייב לציין פאניק בן אדם חכם. ![]()
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה אני באימפרזה טורבו שלי, וזה אתה אחרי שברחת מהמוסד לחולי נפש. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() :laugh: :cry_1: :laugh: :cry_1:
![]()
#35 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח אני יודע מה הוא מנסה להעביר לכם,אבל הוא לקח את זה למקום מוזר ביותר..
הוא כולה מנסה מנסה להגיד,איך אתם מאמינים שהעולם נוצר בהתהליך של התפתחות במשך השנים לאט לאט,ואתם לא מאמינים שתמונה כזאת נוצרה מעצמה,זה כמו שאני יגיד לכם שהמחשב שלכם נוצר מפלסטיק וברזל שהתחברו ביחד במשך השנים,אתם לא תאמינו,אבל לזה שהעולם נוצר לאט לאט מהתחברות של כל מיני חלקים אתם כן מאמינים. זה מה שהוא ניסה להגיד רק שהוא בא לכם בפסיכולוגיה הפוכה חח וזה לא כל כך הצליח לו..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
#36 |
מנהל ראשי
|
![]() אני לא שולל כלום, אני בכלל לא מתעסק בשאלה הזאת כיון שאין לה תשובה, זה אוננות אחת גדולה. שכל אחד יחשוב מה שעושה לו טוב וזהו.
|
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אני ידבר איתך ברצינות עכשיו "שריר בתחת" ואני יהיה גלוי איתך..
אתמול ישבנו כמה חברה בקיוסק בשכונה וגם אלוהים היה.. קיצר נפלנו על בירות עד שעף לנו השריר בתחת.. קיצר, אחד מאיתנו סתם שאל את אלוהים בצחוק אם זה באמת הוא זה שברא את כל העולם וכל זה.. ואיך אומרים? "ניכנס יין יצא סוד" אמר לנו שזה לא הוא והוא פשוט היה במקום הנכון ובזמן הנכון ומשם הוא פשוט זרם עם זה.. אבל שששששששששש |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עומרי איך אתה מגדיר את עצמך? אתאיסט? אגנוסטי?
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח אני עומרי היום משעשע יש לו מצב רוח טוב חחחחחחחחחחח עלק התמונה ההרג אותי
#40 | |
מנהל ראשי
|
![]() ![]() ציטוט:
האמת היא שאני שונא אטאיסטים יותר מאשר חרדים, כי האטאיסטים רוצים למחוק את ההגדרה של ישראל כמדינה יהודית ולהוציא ממנה את כל הייחודיות. אטאיסטים הם גם נגד לחגוג חגים ומסורת. (למשל יש גנים בתל אביב שלא חוגגים שם פסח וחנוכה וכל זה בגלל שהם מתנגדים לדת) אני יהודי,לא מאמין באלוהים,מאמין במסורת,שימור מנהגים וכו'. אני לא מאמין באלוהים אבל אני בעד כל מה שמסביב לכך כמו החגים והמסורות,זה חיובי מאוד בעיני ותורם ללכד את האוכלוסיה היהודית במדינה עם כל העדות שלה. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|