|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
:o לא נראה לי לגבי מתח בכל מקרה תביע דעה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מנהל ראשי
|
![]() בין מתח לפולי יש כמה משתנים שמשפיעים על עבודת השרירים בצורה שונה, לדוגמא במתח זה בא לידי בטוי בייצוב בעמוד שדרה, שבשרשרת תנועתית משפיע בצורה שונה על אותם שרירים תנועתיים שעובדים באותו תרגיל בהשוואה לפולי עליון.
בנוגע להאם כדאי לעבוד רחב או צר, אין יותר טוב או פחות טוב, הלטס' עובדים גם פה וגם פה, השרירים שמתלווים לשריר המטרה משתנים עקב שינוי תנועה, במצב רחב התנועה היא קרוב ובמצב צר התנועה היא פשיטה, הסינרגיסטים בשני התנועות לא זהים, בעוד אורך מתח השריר גם כן משתנה ממצב רחב=מקוצר, למצב צר= מוארך וזה גם כן משפיע על יכולת גיוס כח של אותו שריר החל מזווית היישום של ההתנגדות כולל זווית הישום של השריר.
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() גולן זה בדיוק מה שבאתי לרשום כרגע... בכל מקרה אני רק אוסיף שבמתח באחיזה צרה כשכף היד בסופינציה הלטיסימוס במצב מוארך אף יותר מבפרונציה. (והאגוניסט במפרק המרפק כמובן הוא הבייספס)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |