ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-05-07, 21:13   #1
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mazoz3
אמן שזה יקרה..... הבעיה היא שאני לא מאמין שזה מה שיהיה.. אני חושב שבתקופה הזאת ישראל כבר תופצץ בגלל הפחדנות והשאננות של הממשלה והפציפיזם המסריח של האירופאים + תגובה מאוחרת של האמריקאים, והערבים יהיו רוב בעולם...

תקשיבו לי צריך להשמיד אותם עכשיו... אם לא נעשה את זה...... אנחנו צריכים לצפות לסדר עולמי חדש שיהיה בקרוב..
התגובה של האירופאים תהיה רק שהמוסלמים יהיו כבר הרוב והמצב יהיה בלתי ניסבל ברמה קיצונית, אז השינוי יתחיל.
ישן 25-05-07, 21:17   #2
Mazoz3
חבר פעיל

כללי:: תלמיד תיכון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
התגובה של האירופאים תהיה רק שהמוסלמים יהיו כבר הרוב והמצב יהיה בלתי ניסבל ברמה קיצונית, אז השינוי יתחיל.
השינוי הכוונה התערבות אירופה והנצחון שלה בסופו של דבר ? ועד אז אתה מאמין שאנחנו לא נופצץ ?
הרי לנו אין מנהיגים עם ביצים.. אנחנו לעולם לא נתקוף ראשונים וכבר עוד מעט המצב במזרח התיכון ישתנה ויווצר מאזן אימה בינינו לבין איראן על נושא הגרעין..
Mazoz3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-05-07, 21:18   #3
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
השינוי הכוונה התערבות אירופה והנצחון שלה בסופו של דבר ? ועד אז אתה מאמין שאנחנו לא נופצץ ?
הרי לנו אין מנהיגים עם ביצים.. אנחנו לעולם לא נתקוף ראשונים וכבר עוד מעט המצב במזרח התיכון ישתנה ויווצר מאזן אימה בינינו לבין איראן על נושא הגרעין..
לא הבנתי כל כך את הכוונה שלך, נופצץ על ידי מי? ובאיזה נשק?
ישן 25-05-07, 20:55   #4
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

חחחח אבל מעניין כמה חלבון יש בה...חחח סתםםם זה לא נראה לי נושא לצחוק עליו אבל זה דרש....
Wtf?! אבל איך אפשר?!?!?! מה זה?!? קשה לי לעכל את זה..(ואני בטוח שגם לו קשה לעכל..חח סתם )
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-05-07, 21:01   #5
Darious
חבר פעיל

הסמל האישי שלDarious

פשוט חולני...קשה לי לעכל את מה שהוא עשה אין זה לא אנושי.
Darious מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-05-07, 21:06   #6
SuzukiR
חבר פעיל

יש אזורים שלמים בארופה במיוחד באנגליה ובצרפת שהמשטרה לא ניכנסת כי זה

"אזור מוסלמי"

חכו המצב הזה יוביל את רוב ארצות ארופה לשינאת זרים כולל היהודים
ככה שתיתכוננו לגלי אנטשמיות הרבה יותר גדולים בשנים הבאות

גם מה שכן עוד 15 שנה אפילו פחות
מדינות כמו הולנד
וכמו צרפת יפלו ויהפחו למוסלמיות

אנגליה יעלה שמה שילטון שישנא זרים כולל יהודים
אנגליה לא תיפול אני מאמין

אבל בהולנד
כבר כל 1 מי 6 אנשים שם מוסלמים

אפילו היה תתוכנית הזאת ביס דוקו "רעלה שחורה עניים כחולות "שמספר איך נשים הולנדיות מיתאסלמות וכמה

ובצרפת יש 7 מיליון מוסלמים רשומים במשרד הפנים שמה
תחשבו כמה יש שעדיין לא רשומים
ויש לציין שבצרפת האוכלסיה מונה 50 מיליון נפשות ככה שהם כימאט חמישית מכלל הואכלסיה שמה
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-05-07, 21:07   #7
SuzukiR
חבר פעיל

ועוד עובדה על האיסלם

מוחמד לפי הקוראן היתחתן אם ילדה בת 9 וקיים עמה יחסים מלאים ( אני בטוח שאתם מבנים מזה אומר)

גם אונס זה מצווה לפי הקוראן לא יודע איך להסביר את זה אבל אונס נשים שלא מוסלמיות זה מצווה משהו כזה

עוד משהו אפילו היה ברדיו המרכזי בקהיר אמרו לפני מלחמת ששת הימים

שכדי לנשות תל אביב להיתכוננן לבואם של החיילים המצרים
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-05-07, 21:10   #8
Mazoz3
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SuzukiR
ועוד עובדה על האיסלם

מוחמד לפי הקוראן היתחתן אם ילדה בת 9 וקיים עמה יחסים מלאים ( אני בטוח שאתם מבנים מזה אומר)

גם אונס זה מצווה לפי הקוראן לא יודע איך להסביר את זה אבל אונס נשים שלא מוסלמיות זה מצווה משהו כזה

חחחחחח פדופיל מניאק.....

אני מחכה שעומרי יגיב לתגובה שלי מהעמוד הקודם ובכלל בנוגע לנושא הזה...
ישן 25-05-07, 22:25   #9
Jones
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SuzukiR
ועוד עובדה על האיסלם

אוקיי,תרשה לי להבהיר לך כמה דברים חמוד,ראשית כול אתה לא יודע כלום על הקוראן,אתה סתם בור,שנית,יש לי חברים ערבים ,ואני יודע כמה דברים על הקוראן,זה נכון שמחומד התחתן עם נערהבת 12 אבל על פי הגיל ההוא היא הייתה כבר"כמבוגרת"שזה אומר שזה לא נקרה אונס,אלה יחסים בן בעל לאישה,ואונס זה לא מצווה לפי הקוראן,מי שאונס צריך להיחנק,ומאיפה לעזאזל המצאת את זה שאונס נשים לא מוסלמיות זה מצווה,עזוב אותך אחי,על אף שהמוסלמים הם יריבים אבל להמציא דברים פורחים באוויר וחסרי שחר זה לא יוביל לכלום.
Jones מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-05-07, 15:22   #10
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'ונס
אוקיי,תרשה לי להבהיר לך כמה דברים חמוד,ראשית כול אתה לא יודע כלום על הקוראן,אתה סתם בור,שנית,יש לי חברים ערבים ,ואני יודע כמה דברים על הקוראן,זה נכון שמחומד התחתן עם נערהבת 12 אבל על פי הגיל ההוא היא הייתה כבר"כמבוגרת"שזה אומר שזה לא נקרה אונס,אלה יחסים בן בעל לאישה,ואונס זה לא מצווה לפי הקוראן,מי שאונס צריך להיחנק,ומאיפה לעזאזל המצאת את זה שאונס נשים לא מוסלמיות זה מצווה,עזוב אותך אחי,על אף שהמוסלמים הם יריבים אבל להמציא דברים פורחים באוויר וחסרי שחר זה לא יוביל לכלום.
בוא נעמוד על הדברים:
1- אתה צודק, אונס לפי החוק המוסלמי זה איסור והדין על זה הוא מוות.
2- אונס של נשים לא מוסלמיות הוא מבורך, וניתן לראות את התופעה במלחמות בין המוסלמים לכושים באפריקה וכמו כן במלחמות העבר של האימפריות הערביות, אבל צריך לזכור שגם הנוצרים עשו אותו דבר וגם הפאגנים. אבל היום היחידים שממשיכים עם המסורת הם המוסלמים.
3- אתה צודק שברגע שנקבה מגיעה לגיל של מחזור מבחינת הטבע היא בוגרת כי היא יכולה ללדת ילדים,וזה תקף גם לבנות 13, אבל מוחמד כן לקח בת 8 שעוד לא הגיע לבשלות המינית.
ישן 26-05-07, 19:26   #11
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ג'ונס
ערבים שסיפרו לך זה דבר אחד

אבל לקרוא את זה זה דבר אחר.

ותעשה טובה לפני שאתה בידיוק קורא את כל הקוראן אל תגיד דברים כאלה ואל תסגור פיות ,
בקוראן גם כתוב ( ופה אתה כבר תצתרך רק להכנס לערכי איסלאם בויקיפדיה) שפרעה משה והמן חיו באותה תקופה ופרעה ציווה על המן לבנות לו את מגדל בבל כדי להתעמת עם אלוהי משה. ועוד סילופים רבים שהם פשוט לקחו טקסט מהתנ"ך היהודי , שיש לו עדויות ארכיולוגיות ( ואנשים מסבירים שזה תופעות טבע אקראיות בנשיונל ג'אוגרפיק אבל נגיד וזה ככה זה לא משנה זה קרה) וכותבים את זה בקוראן.
בנוסף מומחד כתב את הקוראן לפי מה שחשב שהיה צריך לעשות באותו זמן , ז"א כשהוא ניסה להכנע את היהודים אז באו כל חוקי ":דתות הספר" והסובלנות שיש אבל אחרי זה ( ולפי פירוש הקוראן המקובל מה שבא אחרי נחשב) יש פי עשרות ויותר פסוקים שקוראים לפגיעה ביהודים. בנוצרים

שלא לדבר על דתות אחרות

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-05-07, 22:13   #12
Jones
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלJones

עוסק ב:: ברמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
ערבים שסיפרו לך זה דבר אחד

אבל לקרוא את זה זה דבר אחר.

ותעשה טובה לפני שאתה בידיוק קורא את כל הקוראן אל תגיד דברים כאלה ואל תסגור פיות ,
בקוראן גם כתוב ( ופה אתה כבר תצתרך רק להכנס לערכי איסלאם בויקיפדיה) שפרעה משה והמן חיו באותה תקופה ופרעה ציווה על המן לבנות לו את מגדל בבל כדי להתעמת עם אלוהי משה. ועוד סילופים רבים שהם פשוט לקחו טקסט מהתנ"ך היהודי , שיש לו עדויות ארכיולוגיות ( ואנשים מסבירים שזה תופעות טבע אקראיות בנשיונל ג'אוגרפיק אבל נגיד וזה ככה זה לא משנה זה קרה) וכותבים את זה בקוראן.
בנוסף מומחד כתב את הקוראן לפי מה שחשב שהיה צריך לעשות באותו זמן , ז"א כשהוא ניסה להכנע את היהודים אז באו כל חוקי ":דתות הספר" והסובלנות שיש אבל אחרי זה ( ולפי פירוש הקוראן המקובל מה שבא אחרי נחשב) יש פי עשרות ויותר פסוקים שקוראים לפגיעה ביהודים. בנוצרים

שלא לדבר על דתות אחרות
בוא נישר את ההדורים,קודם כול מי אמר לך שמוחמד כתב את הקוראן,אל תכתב דבר לפני שאתה בטוח בו,ושנית אני כן קראתי את הקוראן בריפרוף מתורגם,שלישית הקוראן פשוט ירד על מוחמד על ידי מלאך "גבריאל" וזה לא ירד בבת אחת אלה טיפין טיפין ,ולסיכום אני לא מנסה להגן על אף אחד,אבל הטענה שלי היא אמפירית,ואתה צודק שבתחילת הקוראים ישנה "קללה על היהודים" ועומרי נשמה,זאתי שמוחמד התחתן איתה לא הייתה בגיל 8,היא הייתה כבר בשלה על פי אותו זמן,ובשל כך גם ילדו להם ילדים באותו זמן,הרי איך אפשר לללדת ילדים אם היא לא בשלה??.
Jones מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-05-07, 21:14   #13
VoRteX
חבר פעיל

כל הדת הזו מסריחה, באיראן אפילו אסור לקיים יחסי מין לפני הנישואים, מוציאים אותך על זה להורג...
VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-05-07, 21:16   #14
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

יש הרבה מקרים שהייתי מעדיף את החוק האיסלאמי מאשר את החוק המערבי-ליברלי. המון המון מקרים...
ישן 25-05-07, 21:31   #15
goldBEN
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת

הסמל האישי שלgoldBEN

שלח הודעה דרך ICQ אל goldBEN שלח הודעה דרך MSN אל goldBEN

הקבב יצא חום?
ממה עשוי קבב רומני?! O:

ציטוט:
פורסם במקור על ידי goldBEN
בטח שאני יורד לבנות!
goldBEN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-05-07, 21:53   #16
VoRteX
חבר פעיל

עומרי, אתה באמת חושב שאיראן לא תתקיף?
אז בשביל מה כל הדיבורים של אחמדינג'אד? כל ההפניות לרצח עם? כל ההוראות למחיקת מדינת ישראל מהמפה? קריאתו לחיסול העם הציוני? ועידת "העולם ללא ציונות"?
מה הכל סתם? רק דיבורים?
קשה לי להאמין.

VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-05-07, 22:06   #17
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי VoRteX
עומרי, אתה באמת חושב שאיראן לא תתקיף?
אז בשביל מה כל הדיבורים של אחמדינג'אד? כל ההפניות לרצח עם? כל ההוראות למחיקת מדינת ישראל מהמפה? קריאתו לחיסול העם הציוני? ועידת "העולם ללא ציונות"?
מה הכל סתם? רק דיבורים?
קשה לי להאמין.
תגיד אתה עד כדי כך שוטה בשביל לקנות את התעמולה שלו? אתה לא רואה שהוא עושה הכל כדי לקבל תשומת לב? אתה חושב שאיכפת לו באמת מהפלסטינאים??? הצחקת אותי עכשיו. הפרסים שונאים ערבים יותר מאשר יהודים אפילו, תראה את כל המלחמות בין האיראנים לעיראקים.. מיליונים נהרגו במלחמות האלו.
אתה לא מבין שנשק גרעיני נועד בשביל להגן עליו מפני ארה"ב ושאר העולם? אין לו שום אינטרס לחפש מלחמות במקומות רחוקים, כל המלחמות של איראן היו עם עיראק השכנה. הוא יכול לתמוך בטרור נגדינו בעקיפין אבל לא לפתוח מלחמה אחד על אחד אין לו טעם מזה ולא יהיה לו שום רווח מהעניין הזה.
נשק גרעיני זה תעודת ביטחון בשביל המדינה שלו והמשטר שלו, תאר לך אתה היית במצב שלו, וארה"ב היתה מאיימת לפלוש אליך ובנוסף למדינה אחרת אוייבת שלך במזרח התיכון היה מעל ל-300 טילים גרעינים. המטרה שלך היתה להשוות את מאזן הכוחות ולהגיע גם כן לנשק גרעיני בשביל הבטחון שלך. תזכיר לזכור שמדינה כמו ארה"ב פולשת סתם למדינות אחרות לפי איך שניראה לה באותו יום, הם בכלל לא פועלים לפי החוק הבינלואמי או האו"ם, הם עושים מה שניראה להם, ולמדינה שצריכה לעמוד מול ארה"ב זה אומר גיהנום, תראה מה היה לרוסים כל השנים האלו.. על המירוץ לחימוש הגרעיני של בריה"מ נועד בשביל להשוות את המאזן כוחות עם ארה"ב. למידנה מוסלמית בלי נשק גרעיני אין שום סיכוי מול פלישה של ארה"ב ולכן הם יכולים להבטיח את הקיום שלהם רק בעזרת חתירה לנשק גרעיני.
ישן 25-05-07, 22:24   #18
Mazoz3
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
תגיד אתה עד כדי כך שוטה בשביל לקנות את התעמולה שלו? אתה לא רואה שהוא עושה הכל כדי לקבל תשומת לב? אתה חושב שאיכפת לו באמת מהפלסטינאים??? הצחקת אותי עכשיו. הפרסים שונאים ערבים יותר מאשר יהודים אפילו, תראה את כל המלחמות בין האיראנים לעיראקים.. מיליונים נהרגו במלחמות האלו.
אתה לא מבין שנשק גרעיני נועד בשביל להגן עליו מפני ארה"ב ושאר העולם? אין לו שום אינטרס לחפש מלחמות במקומות רחוקים, כל המלחמות של איראן היו עם עיראק השכנה. הוא יכול לתמוך בטרור נגדינו בעקיפין אבל לא לפתוח מלחמה אחד על אחד אין לו טעם מזה ולא יהיה לו שום רווח מהעניין הזה.
נשק גרעיני זה תעודת ביטחון בשביל המדינה שלו והמשטר שלו, תאר לך אתה היית במצב שלו, וארה"ב היתה מאיימת לפלוש אליך ובנוסף למדינה אחרת אוייבת שלך במזרח התיכון היה מעל ל-300 טילים גרעינים. המטרה שלך היתה להשוות את מאזן הכוחות ולהגיע גם כן לנשק גרעיני בשביל הבטחון שלך. תזכיר לזכור שמדינה כמו ארה"ב פולשת סתם למדינות אחרות לפי איך שניראה לה באותו יום, הם בכלל לא פועלים לפי החוק הבינלואמי או האו"ם, הם עושים מה שניראה להם, ולמדינה שצריכה לעמוד מול ארה"ב זה אומר גיהנום, תראה מה היה לרוסים כל השנים האלו.. על המירוץ לחימוש הגרעיני של בריה"מ נועד בשביל להשוות את המאזן כוחות עם ארה"ב. למידנה מוסלמית בלי נשק גרעיני אין שום סיכוי מול פלישה של ארה"ב ולכן הם יכולים להבטיח את הקיום שלהם רק בעזרת חתירה לנשק גרעיני.
מה שאתה אומר הגיוני מאוד אבל תזכור שבכל נאומיו הוא מתרכז בעיקר באויב הציוני ובהשמדתנו ולאו דווקא בתחומים אחרים.. אשמח אם תענה לשאלה הקודמת שלי.
ישן 26-05-07, 15:18   #19
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
מה שאתה אומר הגיוני מאוד אבל תזכור שבכל נאומיו הוא מתרכז בעיקר באויב הציוני ובהשמדתנו ולאו דווקא בתחומים אחרים.. אשמח אם תענה לשאלה הקודמת שלי.
קוראים לזה פרובוקוציה, הוא לוקח את הפרה הקדושה של העולם המערבי = היהודי, ומשתין עליה. המטרה שלו היא להרגיז את העולם המערבי, ישראל היא השלוחה של אמריקה במזה"ת ולכן קיימת יריבות, אתה צריך לזכור שהמאזן כוחות בין ישראל למדינות השכנות הוא אפילו לא קרוב להיות שווה כאשר לישראל יש נשק גרעיני בכמוויות מיסחריות בעוד למדינות השכנות אין.
צריך לקרוא את המפה הבין לאומית והפוליטית מעבר לתעמולה, אבל בשביל זה צריך ידע, הפולטיקאים מנצלים את הבורות של הציבור בין אם זה בארה"ב,בישראל או באיראן, על מנת לקבל לגטימציה למעשים שלהם. אגב לא הבנתי על איזה שאלה אתה מדבר אתה שואל מיליון שאלות, במקום תמיד להפנות אותי להודעות שלך תרשום מה שאתה רוצה לשאול וזהו.
ישן 25-05-07, 22:25   #20
סהר!
חבר פעיל

חיות אדם הערבים האלה!
סהר! מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא