|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרי לנו אין מנהיגים עם ביצים.. אנחנו לעולם לא נתקוף ראשונים וכבר עוד מעט המצב במזרח התיכון ישתנה ויווצר מאזן אימה בינינו לבין איראן על נושא הגרעין.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחחח אבל מעניין כמה חלבון יש בה...חחח סתםםם זה לא נראה לי נושא לצחוק עליו אבל זה דרש....
Wtf?! אבל איך אפשר?!?!?! מה זה?!? קשה לי לעכל את זה..(ואני בטוח שגם לו קשה לעכל..חח סתם ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט חולני...קשה לי לעכל את מה שהוא עשה אין זה לא אנושי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש אזורים שלמים בארופה במיוחד באנגליה ובצרפת שהמשטרה לא ניכנסת כי זה
"אזור מוסלמי" חכו המצב הזה יוביל את רוב ארצות ארופה לשינאת זרים כולל היהודים ככה שתיתכוננו לגלי אנטשמיות הרבה יותר גדולים בשנים הבאות גם מה שכן עוד 15 שנה אפילו פחות מדינות כמו הולנד וכמו צרפת יפלו ויהפחו למוסלמיות אנגליה יעלה שמה שילטון שישנא זרים כולל יהודים אנגליה לא תיפול אני מאמין אבל בהולנד כבר כל 1 מי 6 אנשים שם מוסלמים אפילו היה תתוכנית הזאת ביס דוקו "רעלה שחורה עניים כחולות "שמספר איך נשים הולנדיות מיתאסלמות וכמה ובצרפת יש 7 מיליון מוסלמים רשומים במשרד הפנים שמה תחשבו כמה יש שעדיין לא רשומים ויש לציין שבצרפת האוכלסיה מונה 50 מיליון נפשות ככה שהם כימאט חמישית מכלל הואכלסיה שמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד עובדה על האיסלם
מוחמד לפי הקוראן היתחתן אם ילדה בת 9 וקיים עמה יחסים מלאים ( אני בטוח שאתם מבנים מזה אומר) גם אונס זה מצווה לפי הקוראן לא יודע איך להסביר את זה אבל אונס נשים שלא מוסלמיות זה מצווה משהו כזה עוד משהו אפילו היה ברדיו המרכזי בקהיר אמרו לפני מלחמת ששת הימים שכדי לנשות תל אביב להיתכוננן לבואם של החיילים המצרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מחכה שעומרי יגיב לתגובה שלי מהעמוד הקודם ובכלל בנוגע לנושא הזה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
1- אתה צודק, אונס לפי החוק המוסלמי זה איסור והדין על זה הוא מוות. 2- אונס של נשים לא מוסלמיות הוא מבורך, וניתן לראות את התופעה במלחמות בין המוסלמים לכושים באפריקה וכמו כן במלחמות העבר של האימפריות הערביות, אבל צריך לזכור שגם הנוצרים עשו אותו דבר וגם הפאגנים. אבל היום היחידים שממשיכים עם המסורת הם המוסלמים. 3- אתה צודק שברגע שנקבה מגיעה לגיל של מחזור מבחינת הטבע היא בוגרת כי היא יכולה ללדת ילדים,וזה תקף גם לבנות 13, אבל מוחמד כן לקח בת 8 שעוד לא הגיע לבשלות המינית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אבל לקרוא את זה זה דבר אחר. ותעשה טובה לפני שאתה בידיוק קורא את כל הקוראן אל תגיד דברים כאלה ואל תסגור פיות , בקוראן גם כתוב ( ופה אתה כבר תצתרך רק להכנס לערכי איסלאם בויקיפדיה) שפרעה משה והמן חיו באותה תקופה ופרעה ציווה על המן לבנות לו את מגדל בבל כדי להתעמת עם אלוהי משה. ועוד סילופים רבים שהם פשוט לקחו טקסט מהתנ"ך היהודי , שיש לו עדויות ארכיולוגיות ( ואנשים מסבירים שזה תופעות טבע אקראיות בנשיונל ג'אוגרפיק אבל נגיד וזה ככה זה לא משנה זה קרה) וכותבים את זה בקוראן. בנוסף מומחד כתב את הקוראן לפי מה שחשב שהיה צריך לעשות באותו זמן , ז"א כשהוא ניסה להכנע את היהודים אז באו כל חוקי ":דתות הספר" והסובלנות שיש אבל אחרי זה ( ולפי פירוש הקוראן המקובל מה שבא אחרי נחשב) יש פי עשרות ויותר פסוקים שקוראים לפגיעה ביהודים. בנוצרים שלא לדבר על דתות אחרות
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כל הדת הזו מסריחה, באיראן אפילו אסור לקיים יחסי מין לפני הנישואים, מוציאים אותך על זה להורג...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() יש הרבה מקרים שהייתי מעדיף את החוק האיסלאמי מאשר את החוק המערבי-ליברלי. המון המון מקרים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() הקבב יצא חום?
ממה עשוי קבב רומני?! O:
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי, אתה באמת חושב שאיראן לא תתקיף?
אז בשביל מה כל הדיבורים של אחמדינג'אד? כל ההפניות לרצח עם? כל ההוראות למחיקת מדינת ישראל מהמפה? קריאתו לחיסול העם הציוני? ועידת "העולם ללא ציונות"? מה הכל סתם? רק דיבורים? קשה לי להאמין.
![]() |
#17 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אתה לא מבין שנשק גרעיני נועד בשביל להגן עליו מפני ארה"ב ושאר העולם? אין לו שום אינטרס לחפש מלחמות במקומות רחוקים, כל המלחמות של איראן היו עם עיראק השכנה. הוא יכול לתמוך בטרור נגדינו בעקיפין אבל לא לפתוח מלחמה אחד על אחד אין לו טעם מזה ולא יהיה לו שום רווח מהעניין הזה. נשק גרעיני זה תעודת ביטחון בשביל המדינה שלו והמשטר שלו, תאר לך אתה היית במצב שלו, וארה"ב היתה מאיימת לפלוש אליך ובנוסף למדינה אחרת אוייבת שלך במזרח התיכון היה מעל ל-300 טילים גרעינים. המטרה שלך היתה להשוות את מאזן הכוחות ולהגיע גם כן לנשק גרעיני בשביל הבטחון שלך. תזכיר לזכור שמדינה כמו ארה"ב פולשת סתם למדינות אחרות לפי איך שניראה לה באותו יום, הם בכלל לא פועלים לפי החוק הבינלואמי או האו"ם, הם עושים מה שניראה להם, ולמדינה שצריכה לעמוד מול ארה"ב זה אומר גיהנום, תראה מה היה לרוסים כל השנים האלו.. על המירוץ לחימוש הגרעיני של בריה"מ נועד בשביל להשוות את המאזן כוחות עם ארה"ב. למידנה מוסלמית בלי נשק גרעיני אין שום סיכוי מול פלישה של ארה"ב ולכן הם יכולים להבטיח את הקיום שלהם רק בעזרת חתירה לנשק גרעיני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
צריך לקרוא את המפה הבין לאומית והפוליטית מעבר לתעמולה, אבל בשביל זה צריך ידע, הפולטיקאים מנצלים את הבורות של הציבור בין אם זה בארה"ב,בישראל או באיראן, על מנת לקבל לגטימציה למעשים שלהם. אגב לא הבנתי על איזה שאלה אתה מדבר אתה שואל מיליון שאלות, במקום תמיד להפנות אותי להודעות שלך תרשום מה שאתה רוצה לשאול וזהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חיות אדם הערבים האלה!
|
![]() |
![]() |
![]() |