|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשאל את pan1c הוא גם יגיד לך איזה מוצר פצצה זה
|
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() אם זה מה שהם עושים סימן שהם אנשים חכמים שיודעים לדואג לעסק שלהם ושיהיה להם לבריאות. תתבגרו כולכם - אתם מדברים על זה כאילו הם עושים משהו לא חוקי (ובכלל אין הוכחה שהם עושים את זה).
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה דואגים לעסק שיעשו בגלוי מהיוזר שלהם.. תאמין לי זה לא היוזר היחיד שמצאתי ככה.. 20 הודעות שכולן תגובות הכי טובות שאפשר עם הסברים משונים לכל תוסף אפשרי.. ושום דבר מעבר לזה.
בנאדם שרואה תגובות מאנשים אחרים מאמין בד"כ סומך עליהם.. אבל ישראלבודי לא אובייקטיבים מן הסתם.. |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז מה אם הוא הגיב רק שם זה אומר משהו ? סתם שטויות באמת נו,שתולים..
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() אם הם ישתמשו ביוזר עם השם שלהם זה יהיה קצת מגוחך, אתה לא חושב? אפשר לחשוב שהם רימו ושדדו אותך...
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרת היינו מרימים את הטלפון ומתקשרים |
|
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חח גלעד יא מסטול זה היה בצחוק :d
בונה אתם כולכם פה מצחיקים, זה אתר של החנות מן הסתם שיפרסמו מוצרים, בכל אופן אני לא ראיתי פה פירסום שקרי.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() די לזיין תשכל על שטויות...... :}
|
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|