ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-01-08, 18:39   #1
GEVER
חבר פעיל

בעצם לא בטוח חחח
GEVER מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-08, 18:43   #2
jonathan
מנהל מקצועי

נגיד שאתה צודק..למה שמישהו ישנה את הגדרת הזמן?
וגם אם ככה,אז זה אומר שלא בטוח שבריאת העולם הייתה לפני 5500+ שנה
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-08, 19:34   #3
GEVER
חבר פעיל

למה שמישהו ישנה את הגדרת הזמן? כי ככה בני אדם קבעו שיום זה 24 שעות, אבל לך תידע לפני בריאת העולם כמה היה נמשך יום או שנה למשל.
ישן 21-01-08, 20:21   #4
ROTEM_KARES
חבר פעיל

ברירת מחדל תשובה ...

כאדם דתי שגם עבר תמסבר הזה שלחפש אחר אלוקים...

א' כל השאלה שלך בעצם זה דבר שהוא בסיס האמונה אין דבר שיכול לומר חד משמעי הדת היהדית וה' חיים קיים לכן קוראים לזה אמונה.... ולא דבר אחר.. דבר נוסף אם הכל היה ברור וידוע אז זה לא היה מבחן ונסיון בעולם הזה זה היה ברור שכולם היו חוזרים בתשובה וצדיקים גמורים ולכן זה לא דבר מובן כל כך ככה שיהיה תספק ותמבחן הזה...

ב' דבר נוסף אני ישמחעם תראה לי תדברים שאתה קורא להם פיקשושים בתנ"ך

ג' כמו שאמרתי ב א' אין דבר שבאמת יכול להוכיח את זה אבל יש דבר שהם רק מחזקות תאמונה כמו שלאחר 2000 שנה עם שהיה מפוזר חזר לארצו וכל זה אדם לפני 2500 שנה חזה את הגלות ואת החזרה זה דבר ששום פלוסוף לא הצליח להסביר וכל הניסיים שקרו במלחמות איך 200 מליון ערבים נגד 6 מליון ועדיין אנחנו חיים פה..
ואם תילמד יותר לעומק תיראה שהמון המון נבאות מתגשמות כמו שעם ישראל ישלוט בארץ ישראל אבל שילטון לא דתית ושצעירים ילבינו פני זקנים מה שלפני 50 שנה היה קורה הילד היה מקבל מכות...
בכל מיקרה יש עוד הרבה הסברים באתר הזה

http://www.hidabroot.org/Site/index.asp

יום טוב
ROTEM_KARES מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-08, 20:58   #5
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ROTEM_KARES
כאדם דתי שגם עבר תמסבר הזה שלחפש אחר אלוקים...

א' כל השאלה שלך בעצם זה דבר שהוא בסיס האמונה אין דבר שיכול לומר חד משמעי הדת היהדית וה' חיים קיים לכן קוראים לזה אמונה.... ולא דבר אחר.. דבר נוסף אם הכל היה ברור וידוע אז זה לא היה מבחן ונסיון בעולם הזה זה היה ברור שכולם היו חוזרים בתשובה וצדיקים גמורים ולכן זה לא דבר מובן כל כך ככה שיהיה תספק ותמבחן הזה...

ב' דבר נוסף אני ישמחעם תראה לי תדברים שאתה קורא להם פיקשושים בתנ"ך

ג' כמו שאמרתי ב א' אין דבר שבאמת יכול להוכיח את זה אבל יש דבר שהם רק מחזקות תאמונה כמו שלאחר 2000 שנה עם שהיה מפוזר חזר לארצו וכל זה אדם לפני 2500 שנה חזה את הגלות ואת החזרה זה דבר ששום פלוסוף לא הצליח להסביר וכל הניסיים שקרו במלחמות איך 200 מליון ערבים נגד 6 מליון ועדיין אנחנו חיים פה..
ואם תילמד יותר לעומק תיראה שהמון המון נבאות מתגשמות כמו שעם ישראל ישלוט בארץ ישראל אבל שילטון לא דתית ושצעירים ילבינו פני זקנים מה שלפני 50 שנה היה קורה הילד היה מקבל מכות...
בכל מיקרה יש עוד הרבה הסברים באתר הזה

http://www.hidabroot.org/Site/index.asp

יום טוב
ישנם הרבה פקשושים של חכמים,למשל שהעולם הוא שטוח,יש את כיפת השמיים והשמש עולה למעלה ויורדת(מה שאנחנו יודעים שכדור הארץ מסתובב והשמש נשארת)(מסכת פסחים דף צד')

בתורה יש טעות
"ואת השפן כי מעלה גרה הוא ופרסה לא יפריס טמא הוא לכם. ואת הארנבת כי מעלת גרה היא ופרסה לא הפריסה טמאה היא לכם" (ויקרא יא ה)
השפן והארנבת לא מעלים גרה
דנו בזה פה באשכול תראה,תבין שגם הטיעונים שמכחישים את זה הם מפגרים ולא נכונים.

הנה טעות של חז"ל על המחזור החודשי של האישה
http://www.daatemet.org.il/articles/...m?article_id=7

תגלוש שם באתר יש שם עוד דברים.
ישן 22-01-08, 19:31   #6
ROTEM_KARES
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי taus
ישנם הרבה פקשושים של חכמים,למשל שהעולם הוא שטוח,יש את כיפת השמיים והשמש עולה למעלה ויורדת(מה שאנחנו יודעים שכדור הארץ מסתובב והשמש נשארת)(מסכת פסחים דף צד')

בתורה יש טעות
"ואת השפן כי מעלה גרה הוא ופרסה לא יפריס טמא הוא לכם. ואת הארנבת כי מעלת גרה היא ופרסה לא הפריסה טמאה היא לכם" (ויקרא יא ה)
השפן והארנבת לא מעלים גרה
דנו בזה פה באשכול תראה,תבין שגם הטיעונים שמכחישים את זה הם מפגרים ולא נכונים.

הנה טעות של חז"ל על המחזור החודשי של האישה
http://www.daatemet.org.il/articles/...m?article_id=7

תגלוש שם באתר יש שם עוד דברים.

אמממ סליחה שאני אומר את זה אבל האתר ממש דביל שם..
וכדרך אגב לגבי מה שאמרת שהעולם עגול וכל זה בזוהר הקדוש כתוב בפרוש ! שהעולם בצורה אליפסית... (כמעט עגול) והזוהר נכתב עוד בזמן שכל העולם חשב שהעולם שטוח... אני לא ידוע מאיפה הגעת לזה שבתרוה כתוב שהעולם שטוח... ולגבי הארנבת אני לא יודע בדיוק תסימנים שלה לא זוכר מה כתוב ולא ידוע מה בדיוק אבל אני למדתי את זה פעם באחד השעורים אני זוכר שעברנו חייה חייה עם מורה למדעים ובעצם היא הראתה לנו כמה שיש שם דיוק והכל נכון מה שאני אומר זה שתבדוק שוב את הטענה שלך ותבדוק כודם אם מה שאתה אומר נכון ... אמממ דבר נוסף לגבי דיוק התורה ודברי חכמים לפעמים התורה נותנת איסור כמו שאתה הבאתה לי לראות לי סתכל חכמים טעו א' חכמים לא טעו לגבי מחזור של אישה כל הרעיוןן לא מחייב שהוא בא בגלל שזה עכשיו האישה במחזור אלה בגלל שיהיה זמנים לקיום יחסים שככה הקשר באמת ישמר בצורה אמיתי ולא בנויה רק על היחסים כמו שלמה התורה אסרה לאכול חזיר?! ככה יש חוקים... שמע אני לא הכי בקי בהכל נתתי לך אתר מעולה לדעתי כנס אילו שלח לשם שו"ת תאמין יל אתה תקבל תשובה 10!
ROTEM_KARES מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-01-08, 20:58   #7
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ROTEM_KARES
אמממ סליחה שאני אומר את זה אבל האתר ממש דביל שם..
וכדרך אגב לגבי מה שאמרת שהעולם עגול וכל זה בזוהר הקדוש כתוב בפרוש ! שהעולם בצורה אליפסית... (כמעט עגול) והזוהר נכתב עוד בזמן שכל העולם חשב שהעולם שטוח... אני לא ידוע מאיפה הגעת לזה שבתרוה כתוב שהעולם שטוח... ולגבי הארנבת אני לא יודע בדיוק תסימנים שלה לא זוכר מה כתוב ולא ידוע מה בדיוק אבל אני למדתי את זה פעם באחד השעורים אני זוכר שעברנו חייה חייה עם מורה למדעים ובעצם היא הראתה לנו כמה שיש שם דיוק והכל נכון מה שאני אומר זה שתבדוק שוב את הטענה שלך ותבדוק כודם אם מה שאתה אומר נכון ... אמממ דבר נוסף לגבי דיוק התורה ודברי חכמים לפעמים התורה נותנת איסור כמו שאתה הבאתה לי לראות לי סתכל חכמים טעו א' חכמים לא טעו לגבי מחזור של אישה כל הרעיוןן לא מחייב שהוא בא בגלל שזה עכשיו האישה במחזור אלה בגלל שיהיה זמנים לקיום יחסים שככה הקשר באמת ישמר בצורה אמיתי ולא בנויה רק על היחסים כמו שלמה התורה אסרה לאכול חזיר?! ככה יש חוקים... שמע אני לא הכי בקי בהכל נתתי לך אתר מעולה לדעתי כנס אילו שלח לשם שו"ת תאמין יל אתה תקבל תשובה 10!
1.הבנת הנקרא..תעבו על החומר
2.גמרא דף צד מסכת פחים,תסתכל שם..מי אמר תורה?!
3.המורה למדעים? המדענית הזאת יכולה לשחק לי בביצים,שתלך תתווכח עם זיאולוגים אם הארנבת מעלה גירה או לא..
4.אני בדקתי כבר את ה"שו"תים" האלה,אותם חרטא
5אם הגעת לסעיף הזה,עברת כנראה איסור!
ישן 23-01-08, 22:53   #8
GEVER
חבר פעיל

חחחחחחחח
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא