|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#241 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מאמין שעומר יתן בראש..............יאללה עומר מלחמה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#243 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() אסכם בקצרה...
תודה לכל אלה שהחמיאו לי, תמכו ואהבו אותי וגם לאלה שנתנו ביקורת שלילית ותמכו בעומר. לפעמים ביקורת שלילית יכולה להיות חיובית בסופו של יום ואני מקבל כל ביקורת (כמעט). כמו שכולכם יודעים הקטגוריות השתנו ממה שהיה בשנה שעברה ואני צריך להתמודד בעד -75 ק"ג שלפי התוכנית אצליח להגיע כמעט ל-70 ק"ג על הבמה וזה לא יהיה קל! אז הויכוח על מי שינצח אני או עומר לא רלוונטי השנה...אבל היה מעניין. בהצלחה לכל המתחרים. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
חבר פעיל
|
![]() סחטיין על יואב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
חבר פעיל
|
![]() זהו,עליתי למי האדמור דומה
[size="4"]סוף סוף Hugh Laurie[/SIZE זה הבנאדם שממש מזכיר לי את האדמור אל תגידו שאין דמיון
![]() |
#246 |
חבר פעיל
|
![]() זהו,עליתי למי האדמור דומה
Hugh Laurie זה השחקן האנגלי שדומה לאדמור אל תגידו שאין דמיון ביניהם ![]() באיזור העיניים אף ![]() ![]() אני מקווה שאני לא פוגע בך,זה מתוך מחמאה, והוא באמת שחקן נהדר!!!!!
![]() |
#247 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() חחח חזק
![]() |
#248 |
מושעה
|
![]() חחחחחח חזק!!איפו סיקפאק שיתחיל לעשות פה עריכות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
חבר פעיל
|
![]() אתם עוד ממשיכים להתווכח?
זה העדפה וכל אחד ימשיך לטעון את טענתו וידבוק בה. תנו לזמן לעשות את שלו חברים.
![]() |
#250 |
חבר מתחיל
|
![]() חחחחח חזק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() מצאתי תמונות ממש ישנות אני בטוח שחלק ממכם לא מכיר את התמונות הללו בבקשה
![]() http://img259.imageshack.us/my.php?image=0378tsmf9.jpg תמונות מחזור מר הצפון 2006 בתמונה VIN DISEL גיל גרנות , עבאד קאעדן , כפיר , לבנה שביט , עוד כמה שאני לא מכיר ואני שם . http://img104.imageshack.us/my.php?i...19801zyas6.jpg בתמונה עומרי טורבו המנהל הראשון של הפורום מחזיק חזק את מר הצפון לשנת 2005 הלא הוא הניגרי הענק אביב עומר הטברייני , המנהל השני גולן , מתחרה לשעבר במר הצפון לנוער שי 345 שהיה פעם פעיל בפורום , ואני . ![]()
![]() |
#252 |
מושעה
|
![]() ![]() ![]() לשי היו ידיים מטורפות.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פששש מאוד נראה מעולה..
מעניין איך הוא נראה עכשיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
מושעה
|
![]() נערך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() תמונות על הפנים, לא היו צריכות לעלות.
אלכס אם אתה מחבב אותי תמחק אותן בבקשה. בתמורה אני מבטיח בקרוב תמונות עדכניות באימון.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() עם כל הכבוד שלי לניגרי הוא לא נראה בתמונות לא גדול ולא חטוב,עדיף חומר טוב יותר
![]() |
#257 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() תמחק רק את התמונות האלה, זה פשוט אסון מה שיצא שם, למה אתה מחכה?
גם יואב ביקש. מי שרצה להתרשם יכל להתרשם מהתמונות בעמודים הראשונים. ויואב רחוק שנות אור ממצב של תחרות, הוא יודע את זה. הוא לא הוכיח יכולת להשיל שומן אפילו מעט, למרות שהבטיח שוב ושוב - אתה יודע מה זה להגיע לחמישה אחוז שומן, כשבנאדם לא מצליח לרדת אפילו לעשרים? אני חבר טוב שלו ואוהב אותו אבל הוא חייב לעשות סווי'ץ בראש, ולהפסיק לשחק משחקים. איזה תחרות בחיית רעבאק, קודם שיראה רצינות בחיטוב. תוריד בבקשה את התמונות עכשיו.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
טופל
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]() ולגבי ההערה, אני יודע שנראיתי על הפנים ביום הזה, התירוץ הוא שאני אחרי פציעה בכתף והפסקה מאימונים. בכל זאת אני יושב של על סביבות ה 86 קילו, מטר שבעים, כ 13 אחוז שומן.
חזרתי לאימונים עצימים ולתזונה סדירה, כשאעלה תמונות עדכניות אתה תבין במה מדובר.
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|