|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני רואה שמתח זה לא תרגיל שאתה מצטיין בו... ובטח לא אחרי 7 סטים של בנט אובר וטי-באר.
לדעתי, שים אותו אחרי הבנט.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() אף פעם לא הייתי טוב בו, גם ששקלתי 50 קילו על 165 עשיתי 7-8, אני די מופתע שאני עושה עכשיו אותן חזרות.
בכלל אני מעדיף פולי -.-"
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תשאל את יאיר בעניין.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני אשאל אותו, תודה =]
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מה זאת אומרת?
תעשה איזה סדר שבא לך....תאכל'ס לא עקרוני הדבר היחיד שעקרוני הוא איזה תרגיל יותר נוח לך לבצע ראשון...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני בעד לשים את התרגיל כתרגיל ראשון. כשאני עושה אותו, אין מצב שאני לא מתחיל איתו את האימון
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() 5/1/2009
משך האימון שעה וחמש דקות אימון a חזה לחיצת חזה במוט סט ראשון 6 חזרות 73 קילו סט שני 6 חזרות 73 קליו סט שלישי 5 חזרות 73 קילו סט רביעי 5 חזרות 73 קילו לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דמבלים סט ראשון 26 קילו 9 חזרות סט שני 26 קילו 7 חזרות סט שלישי 26 קילו 7 חזרות פלייס סט ראשון 15 חזרות 10 קילו סט שני 15 חזרות 10 קילו סט שלישי 15 חזרות 10 קילו כתפיים: פרס סט ראשון 38 קילו 7 חזרות סט שני 38 קילו 7 חזרות סט שלישי 38 קילו 6 חזרות חתירה סט ראשון 30 קילו 8 חזרות סט שני 30 קילו 7 חזרות סט שלישי 30 קילו 8 חזרות יד אחורית: פושדוון סט ראשון 41 קילו 15 חזרות סט שני 41 קילו 12 חזרות סט שלישי 41 קילו 10 חזרות משיכה מעל הראש סט ראשון 45 קילו 12 חזרות סט שני 45 קילו 12 חזרות סט שלישי 45 קילו 12 חזרות בטן: 4 סטים כפיפות בטן, 15 חזרות 10 קילו מעל הראש. סיכום: עבדתי היום קצת על הטכניקה. הפלייס הורדתי את כל המשקל כי לא עשיתי אותו הכי טוב בעולם, אני אתחיל לתפס מהמשקל הזה למעלה. התחילו לי כאבים בידיים, אני חושב שזו דלקת קטנה. זה כואב לאחר שאני עוזב אחיזה כלשהי [ כמו בכפיפת מרפקים / בנצ' וכו', כאב מפתיע וחזק לכמה שניות ] עבדתי היום נקי על היד אחורית - הרגשה אחרת לגמרי [לטובה] מאשר פעם שעברה. - גם פה אתחיל לתפס מהמשקל הזה. סה"כ אימון סביר, די מעוצבן מהכאבים בידיים אבל יעבור בעזרת השם ![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אימונים הבאים אני הולך לעשות דלואד לתרגילים הכבדים.
לעבוד יותר על הטכניקה עם משקלים קצת יותר נמוכים.
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() בדקת את מה שאמרתי לך על הפלייס אה?
![]() יפה אחי, תמשיך לתת בראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן מזל שהערת לי על זה, אחרת היה לוקח הרבה זמן עד שהייתי מגלה את הבעיה הזו
![]()
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() 7/1/2008
משך האימון: שעה ו20 דקות אימון b גב: בנט אובר רו סט ראשון 73 קילו 11 חזרות סט שני 73 קילו 5 חזרות - כוסאמק ברח לי המוט סט שלישי 73 קילו 8 חזרות סט רביעי 73 קילו 6 חזרות טי באר חופשי סט ראשון 75.5 קילו 11 חזרות סט שני 78 קילו 10 חזרות סט שלישי 78 קילו 9 חזרות מתח סט ראשון 8 חזרות סט שני 6 חזרות , הפסקה של 10 שניות 2 חזרות, הפסקה של 10 שניות 2 חזרות סה"כ 10 חזרות. יד קידמית: מוט - היה לי כאב באמות חריף מאודדדדד סט ראשון 20 קילו 15 חזרות סט שני 20 קילו 15 חזרות סט שלישי 20 קילו 15 חזרות כבל יד יד עם ספה סט ראשון 13 קילו 15 חזרות סט שני 13 קילו 15 חזרות עשיתי תרגל אחר, התרגיל הזה כאב לי ביד כפיפת רגליים: סט ראשון 14 חזרות סט שני 12 חזרות סט שלישי 12 חזרות סט רביעי 10 חזרות דדליפט רומני סט ראשון 78 קילו 8 חזרות סט שני 78 קילו 4 חזרות סט שלישי 78 קילו 6 חזרות סט רביעי 78 קילו 4 חזרות פשיטת רגליים במכונה סט ראשון 80 קילו 12 חזרות סט שני 75 קילו 12 חזרות סט שלישי 70 קילו 12 חזרות סט רביעי 65 קילו 12 חזרות * 30 קילו 12 חזרות דרופ סט אחרי שאכלתי ונחתי עשיתי תירגול טכניקה לסקוואט עם משקל קטן. סה"כ אימון מטורף - אחרי האימון ידיים היה לי כאב באמות לכמה דקות וזה עבר בדדליפט. נמאס לי כבר לכתוב סיכומים...
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() התקדמות יפה בהצלחה בהמשך!
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני פשוט אעשה את זה יום למחרת. נורא מציק לחזור מהמכון בערב מותש ולנסות לסכם את הכל
![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל כתבת שנמאס לך לכתוב סיכומים..
בכל מקרה עכשיו צריך לחכות עוד יום.. =/ הלוג שלך מעניין אותי מאוד בגלל שאני ואתה באותו גובה, עברתי אפילו את אותם חוויות כמוך רק שלך יש תזונה טובה שאתה יכול להתקדם, ואני נדפק כל פעם מחדש וחוזר לאותה נקודה, ובגלל זה כיף לי לראות מישהו כמוני (בנתונים) מתקדם.. (אם אי פעם שאלת את עצמך למה לעזאזל cba נהנה לקרוא את הסיכומים שלך ![]() אהה רק הבדל קטן.. אני חלש פצצות, אני מרים משקלים נמוכים, אבל נראה כמו מי שמרים משקלים גבוהים. ואני שוקל יותר =] .
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חזרתי מהרופא היום והוא אמר שזה מתיחת גיד, ובשביל לרפא את זה הוא המליץ לי ללכת לפיזותרפיה.
הוא גם אמר שצריך לתת גירוי לשריר ולעשות את הסקוואט הזה - עד שזה כואב, ברגע שאתה מרגיש כאב להפסיק.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() 8/1/2009
משך האימון שעה וחמש דקות אימון a חזה לחיצת חזה במוט סט ראשון 75.5 קילו 5 חזרות סט שני 73 קילו 6 חזרות סט שלישי 73 קילו 5 חזרות סט רביעי 68 קילו 7 חזרות לחיצת חזה עם דמבלים בשיפוע חיובי סט ראשון 26 קילו 6 חזרות סט שני 26 קילו 6 חזרות סט שלישי 25 קילו 7 חזרות פלייס סט ראשון 16 קילו 12 חזרות סט שני 16 קילו 12 חזרות כתפיים: פרס סט ראשון 38 קילו 7 חזרות סט שני 38 קילו 6 חזרות סט שלישי 38 קילו 5 חזרות חתירה סט ראשון 30 קילו 8 חזרות סט שני 30 קילו 7 חזרות סט שלישי 30 קילו 6 חזרות יד אחורית: פושדוון סט ראשון 41 קילו 15 חזרות סט שני 41 קילו 15 חזרות סט שלישי 41 קילו 13 חזרות משיכה סט ראשון 45 קילו 15 חזרות סט שני 45 קילו 15 חזרות סט שלישי 45 קילו 15 חזרות בטן: 4 סטים כפיפות בטן 15 חזרות 10 קילו מאחורי הראש. לאחר סייום האימון התאמנתי על הטכניקה של הסקוואט. סיכום: עשיתי לי אימון "מנוחה" - ויתרתי לעצמי האימון הזה יותר מידי. זה התחיל בלחיצה בשיפוע חיובי שלא הייתי בפוקוס ואז עד סוף האימון קבעתי שזה יהיה אימון "מנוחה". יש לי בעיה באימון a , הבנצ' פרס שלי חלש - ואני חייב לציין שהיו כמה חזרות שנעזרתי באנשים, אני מרגיש כמו ילדה קטנה. יש לי "אי נוחות" כזו בכתף שמאל שלפי דעתי נגרמה מהחתירה לכתפיים, הדלקת בידיים מחלימה לאט לאט, בקושי הרגשתי אותה האימון הזה. התירגול של הסקוואט היה עם פלטה של 10 קילו בכל צד ועדיין כאב לי המפשעה. - אני חושב שמהירתי לעלות בבנצ משקלים מאז שעזבתי את הלחיצה עם דמבלים. אימון הבא אני אעשה 68 קילו כל הסטים וביום רביעי אעלה ל73 או 75. עלתה ההצעה [לא ממני] לקחת חופשה של שבוע. רציתי לדעת מה דעתכם על הרעיון.
![]() |
#17 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() אתה יכול.
אתה יכול גם לעשות שבוע קליל - שזה מביא מוטיבציה מטורפת. כל פעם שאני עושה שבוע deload אני כולי מתחרפן שזה לא כיף לא להתאמץ.. ואז שבוע אחרי זה אתה בא בטירוף לאימונים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן רצוף? בכל מקרה רעיון מצויין.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() 3 חודשיים כמו שצריך, 4 חודשים בכללי [ עם הרבה חגים ]
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() שוקל 62.700 גרם +- עליתי חצי קילו השבוע
אממ אני הולך לעשות כזה דבר השבוע: יום ראשון ושני אני מוריד 10 קילו בתרגילים עם מוט, 4 קילו בתרגילים עם הדמבלים. עושה 7 סטים שריר גדול 4 שריר קטן [חוץ מרגליים שבהם אני עושה 10-12 שריר גדול ] עושה בין 8-12 חזרות ואסור להגיע בשום פנים ואופן לכשל. אם יש איזשהו כאב באישהו מקום חוץ מהמפשעה אני מפסיק את התרגיל. רביעי חמישי אני מעלה 5 קילו בתרגילים עם מוט ו2 קילו בתרגילים עם דמבלים , עושה 7 שריר גדול 5 שריר קטן 12-8 חזרות אסור להגיע לכשל. יום ראשון ושני הבא אני חוזר למשקלים הנוכחים ובכל זאת עושה 7 סטים שריר גדול 5 קטן - חזרות כמה שאני יכול , להתרחק כמה שאפשר מהכשל. רביעי הבא בעזרת השם נחזור למסלול, והפעם נעשה את זה חכמם יותר.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|