|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |||
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() זה כל הפואנטה שלי. שאם תיקח את כל הילדי ריפטו, 90% מהם עדיין שחיפים ובקושי הגיעו לפלטה אחת. (עכשיו תגיד שלא כולם יודעים להתאמן בלה בלה בלה אני אומר לך ממה שאני ראיתי כאן ובמכון שלי ובעוד מכון)
לגבי יותר חזקים ויותר כבדים, אני לא אגרר לויכוח הילדותי הזה למי יש יותר גדול. ציטוט:
ציטוט:
ילדי קוביות זה בסה"כ אנשים רגילים שרוצים לשפר את המראה שלהם, הולכים למכון לעבוד בצורה ליצנית עד בינונית למטרת שיפור סביר כזה או אחר, לא מעניין אותם משקלי עבודה והשקעה יותר מדי, אני האחרון שיהיה ככה, אבל זה לא אומר שזה הגיוני לחלוטין. לא מאשים אף אחד שלא התמכר לזה כמוני וטוטאלי בספורט הזה כמוני. לא מבין מה פסול בלעשות ספורט (קודם כל זה עדיף מאשר לרבוץ) אבל לא לתת את ה110%, ולכוון למראה ולא לכוח או משהו כזה. עכשיו הילדי ריפטו, רובם נראים יותר גרוע מכל הילדי קוביות במכון, ילדים ששוקלים 50 ומרימים מוט ריק או לא רחוק מזה, מתחילים לצאת על מתאמנים ותיקים, בטוחים שהם יודעים הכל, כולם ליצנים ורק הם שחיפים שכמותם - הם הכי טובים הכי חזקים וכו' וכו' וכו'. יש כמובן להוציא את המעטים שמתמידים ולא חיים יותר מדי בסרט כמו רן ועודד, שגם איתם אני לא מסכים בהכל אבל להם יש נסיון לגבות את הדעות שלהם. ציטוט:
אני לא חייב לך שומדבר. מצידי תחשוב שאני מרים מוט ריק. אם זה מאוד מאוד מסקרן אותך, יש אצלינו אחד מהטרולים שלכם בשם ברקן, לא יודע למה הוא היה עד שהרמתי, אבל תשאל אותו אם אתה מכיר. אף פעם לא טענתי שהמשקלים שלי מטורפים, אבל הם מכובדים.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
טוסט | shlomi1994 | תזונה ותוספים | 7 | 19-06-09 15:49 |
טוסט | JAGA_JAGA | תזונה ותוספים | 8 | 06-01-09 18:11 |
טוסט קופץ | zuko | תזונה ותוספים | 14 | 14-09-08 01:47 |