|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קודם כל טיפ - אל תקח עצות ממגזינים של פיתוח גוף.
בקשר לפחמימות, יכול להיות שאורז מלא ושיבולת שועל מכילים אחוז גבוה יותר של סיבים תזונתיים ומכאן באה ההעדפה שלו. אני לא מוצא סיבות הגיוניות אחרות להעדפה כזאת.
__________________
מדריך חדר כושר, מוסמך וינגייט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לי למשל הכי נגיש לחם, ומשם אני משיג פחמימות, אבל כמובן אוכל גם תפוחי אדמה, בטטה, פסטה, אבל האחוז הכי גבוה הוא לחם. האם זה בסדר? או שלחם זה לא כל כך טוב?
לגבי סיבים אני אוכל המון ברנפלקס. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|