ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 06-04-10, 21:26   #1
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אושר צפה בהודעה
כל עוד אתה לא דופק את הראש בהודו כל החופש הגדול, אז נראה לי שלא צריכה להיות לך בעיה. מה, אם תקום ב10 בבוקר, לא תוכל לאכול ב10, ולאחר 3-4 שעות שוב, ככה כל היום?
צודק. ניראלי שישי שבת אני מתחיל לחרוש על כל הss טכניקות וזה,יום ראשון מתחיל.
רק שאלה אחרונה:אם אני כבר בתוכנית אחת במשך שבועיים,אפשר לחתוך ממנה? כי אמרו שלעשות תרגילים מסוימים בפרק זמן קצר/להחליף תוכנית כל פחות מחודש זה לא יעיל. אז לחתוך או לא?
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-04-10, 00:49   #2
pala
ת.נ.צ.ב.ה

עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי deadlift צפה בהודעה
צודק. ניראלי שישי שבת אני מתחיל לחרוש על כל הss טכניקות וזה,יום ראשון מתחיל.
רק שאלה אחרונה:אם אני כבר בתוכנית אחת במשך שבועיים,אפשר לחתוך ממנה? כי אמרו שלעשות תרגילים מסוימים בפרק זמן קצר/להחליף תוכנית כל פחות מחודש זה לא יעיל. אז לחתוך או לא?
אני לא הייתי מציע לך ללכת מהר מדי ל ss, אתה עושה ממנה יותר מדי פלאים, ואני גם ממש לא יודע עד כמה הגנטיקה שלך, ומתי תתחיל התפרצות ההורמונים
אבל שני דברים:
-פרסמת פה תוכנית פלצנית, אם אתה עושה אותה, אולי עדיף כבר ללכת לss וזהו
-אתה גובהה 180+? אתה נשמע יחסית מפותח...אולי זה לא כל כך נורא
מה שכן, אתה עדיין צעיר...עזוב אותך מתפריט...אל תהיה כבול ואל תשתעבד לזה, תעשה חיים רגילים ופשוט תאכל כל מה שבא ליד
ישן 07-04-10, 19:21   #3
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pala צפה בהודעה
אני לא הייתי מציע לך ללכת מהר מדי ל ss, אתה עושה ממנה יותר מדי פלאים, ואני גם ממש לא יודע עד כמה הגנטיקה שלך, ומתי תתחיל התפרצות ההורמונים
אבל שני דברים:
-פרסמת פה תוכנית פלצנית, אם אתה עושה אותה, אולי עדיף כבר ללכת לss וזהו
-אתה גובהה 180+? אתה נשמע יחסית מפותח...אולי זה לא כל כך נורא
מה שכן, אתה עדיין צעיר...עזוב אותך מתפריט...אל תהיה כבול ואל תשתעבד לזה, תעשה חיים רגילים ופשוט תאכל כל מה שבא ליד
- אני יודע שזאת תוכנית של התחת... לא יודע. ניראה כבר. שמע,שמעתי על ss אמרו שאיתה אפשר להוסיף 5 ק"ג לסקוואט כל אימון וואלה אחרי שבועיים 15 קילו לסקוואט נישמע לי מעולה. ואני מת לראות למה כולם מזבלים איתה בשכל.
-אני 1.80 עם נעליים. הפסקתי לגבוה מאז שהתחלתי להתאמן ("צירוף מקרים"). או שפשוט הגדילה שלי תמשיך יותר מאוחר.
שמע,אני לא אוכל ממתקים,שוקולדים,חטיפים גם ככה. לא עושה לי את זה. והתפריט? ארוחת בוקר זה עוגה/דגנים שזה נורמלי,הפסקת 10 סנדוויץ' נורמלי,ארוחת צהריים מה שאמא מכינה,בכמויות גדולות ודל שומן,ארוחה אחרי אימון זה שייק מיוחד שאני מכין מנבט חיטה ומכמה יוגורטים+אבקת חלבון (שזה סתם טעים. בהתחלה היה לי בעיות עם החלבונים אבל ביום בלי הרבה בשר בלי אבקת חלבון יש לי 130 גרם חלבון ואני שוקל 65 ככה שזה מתאים. זה בערך 170 חלבון ביום זה סבבה לגמרי). ארוחת ערב טוסט. מה שהוספתי זה עוד גרנולה,ועוגיות שיבולת שועל. טעים טעים,דל שומן,קצת סוכרים,דחפתי עוד 500 קלוריות. לא סיפור.

בקיצור... אני יודע שבחופש הגדול אני אלך לבתי מלון,לחו"ל,ואי אפשר באמת להשקיע ככה בss. אז ניראלי אני או שיעשה במשך החופש הגדול תוכנית שהיא רק שכיבות שמיכה ומקבילים,או שאני יעשה תוכנית ab לגיטימית ובימים שאני בחופשה אני יעשה שכיבות שמיכה,יהלום,מתח,מקבילים... נאלתר.

התוכנית נגמרת ב28.5. משאיר לי חודש לss. גג חודש וחצי. אם אני חותך עכשיו, אני מסוגל לעשות 3 חודשים ss כמו שצריך,ואני ניכנס קצת לחופש הגדול (20 יום לא סיפור). אני רק צריך שתעזרו לי להחליט. או שאני מתחיל מיום ראשון ואני מקווה שאני אסתדר עם הטכניקה,או שאני מתחיל ב1.9 ... אז מה כדאי?
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
ישן 07-04-10, 20:19   #4
אושר
חבר פעיל

עוסק ב:: חייל

הגדילה שלך לגובה לא הפסיקה בגלל האימונים.
אם אתה לא מסוגל להתמיד בגלל שאתה בחופש אז כנראה שאתה לא מספיק רוצה את זה.
לדעתך אם תחפף עם האימונים, כשאתה עושה abc ולא SS אז זה הופך את זה ליותר טוב?

זאת לא תכנית קסם. כמה תעלה משקל זה מאוד אינדיבידואלי ותלוי במשתנים מסוימים כמו גנטיקה, תזונה, מנוחה; כמובן שההתקדמות אמורה להיות מאימון לאימון.
קודם כל תתמיד.
אושר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-04-10, 21:05   #5
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אושר צפה בהודעה
הגדילה שלך לגובה לא הפסיקה בגלל האימונים.
אם אתה לא מסוגל להתמיד בגלל שאתה בחופש אז כנראה שאתה לא מספיק רוצה את זה.
לדעתך אם תחפף עם האימונים, כשאתה עושה abc ולא ss אז זה הופך את זה ליותר טוב?

זאת לא תכנית קסם. כמה תעלה משקל זה מאוד אינדיבידואלי ותלוי במשתנים מסוימים כמו גנטיקה, תזונה, מנוחה; כמובן שההתקדמות אמורה להיות מאימון לאימון.
קודם כל תתמיד.
אחי,אני לא פספסתי אימון בלי סיבה מוצדקת אי פעם. שהיה לי שבר מאמץ ברגל עשיתי הכל כדי ללכת לחדר כושר. הייתי חולה וגם ביום כיפור לא הלכתי. כל השאר באמצע הלכתי. הבעיה היא שזה חופש,ואם אני נוסע לאמריקה לשבועיים,אז אני אפסיק להתאמן לשבועיים? זה לא הולך ככה.
אני רק צחקתי עם הגדילה לגובה.
השאלה היא אם כדאי לחכות עם הss ל1.9 או שלהתחיל את הss במקום התוכנית שרשמתי באשכול ההוא? זאת כל השאלה. בחופש הגדול אני בדילמה ענקית אם לעשות כל החופש תוכנית של מקבילים מתח ושכיבות שמיכה (לעבוד קצת על הבסיס של המשקלי גוף) ואז בסוף החופש לחזור להתאמן בss.
אז כדאי או לא?
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא