|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
תוכל לפרט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() התפריטים שהוא נתן מתאימים ל 80 קילו אתה שוקל יותר לכן אתה צוריך להוסיף לדגוגמא אדם ששוקל 80 וצריך לכול קילו 2 גרם חלבון סהכ הוא צריך 160 אדם שני שוקל 90 אז הוא צריך לצורך זה 180 אז אתה צריך לשנות לפי הנתונים שלך והכמויות שאתה צריך
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() בתפריט לחיטוב בשלב הראשון אוכלים תפוחי אדמה
תוכלו להסביר לי בבקשה ,איך בדיוק ארזה אם אוכל תפוחי אדמה:nonono: (העשירים מאוד בפחמימות) אוכלים גם מנה של תפוחי אדמה בערב (20:30) ![]() במה אפשר להחליף תפוחי אדמה,אולי לאכול יותר ירקות ? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שחשוב זה מאזן קלורי שלילי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() איך לחשב את כמות הקלוריות של תפריט החיטוב-שלב ראשון (התפריט מפורט בהמשך ההודעה)?
בעיקרון כל כמות קלוריות שאשרוף הגדולה מכמות הקלוריות בתפריט ,תביא למאזן קלורי שלילי וכתוצאה מכך,אתחיל לרדת במשקל,נכון? כמה קלוריות מומלץ לשרוף,כדי לא לאבד שריר אלא רק לשרוף שומן? להלן התפריט: ארוחת בוקר – 07:00 1 גביע קוטג' חצי אחוז שומן 1 כפית שמן זית 5 פרכיות אורז 1 ירק כלשהו ארוחה 2 10:00 3 לחם קל 150גרם (6) פרוסות פסטרמה דלת שומן 1 כפית שמן זית 1 מלפפון ירוק + חסה ארוחה 3: 13:00 4 לחם קל 1 טונה במים 1 ירק כלשהו 1 כפית שמן זית ארוחה 4 16:00 150 תפוח אדמה סלט ירקות קטן 200 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן 20:30 180 גרם תפוחי אדמה סלט ירקות קטן 200 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן 1 כפית זית 2330 3 חלבוני ביצה + 1 כף גבינה 0.5% 1 כפית שמן זית 1 פרכית אורז |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|