|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מוזר כי אם אתה עושה בבלנדר לא אמורים להשאר גרגרים או גושים, בכל מקרה נסה להכין את זה עם חלב בעל אחוז שומן גבוה יותר, ככה זה יהיה לך יותר סמיך עם מרקם של מילקשייק אולי פחות תרגיש את הגרגרים.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חזה עוף - מגעיל. | sAkin | תזונה ותוספים | 5 | 03-08-09 06:40 |
שיבולת שועל פשוט מגעיל מה אתם עושים כדי שזה יהיה טעים? | The-One | תזונה ותוספים | 38 | 22-09-08 21:48 |
איך אתם עושים את הייק בצורה הטובה ביותר | blackbimer | תזונה ותוספים | 3 | 12-05-08 15:25 |