|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
הושעה
|
![]() ב - 10 חודשים הראשונים התפתחתי פחות או יותר בגלל הגנטיקה גרידא. אחר כך כבר הבנתי את הטעויות שעשיתי וגיבשתי תכניות תזונה מתאימות. התוצאות כמובן, לא איחרו להגיע. מה לעשות, לרובנו יש את התקופה הזאת שאנחנו רק חושבים שאנחנו עושים נכון, אבל באמת יש הרבה טעויות. אבל עם הזמן כל אחד מתרחק מהתקופה הזאת - והיא בשבילו הופכת להיות השלב של טעויות שמהן הוא למד והסיק מסקנות. לומדים מטעויות זה משפט חכם.
![]() |
#42 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אתה לפחות זה, לי אין שום תוכנית תזונה חח.
אני משתדל להגיע ל-160 גרם חלבון בערך ביום (קוטג'ים, ביצים, טונות, חזה עוף, גבינה צהובה), להרביץ פחמימות (אורז, בננות, שיבולת שועל, ברנפלקס) וזהו. מתקדם אחלה בלי תפריט .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() ני חויה סיבה איזה רגליים, ברמה מטורפת כל הכבוד
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה של רגליים גבר
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני רוצה כאלה רגליים !! אצלי זה ההיפך הפלג גוף עליון גדול (ידיים 41 וגב 117 ס"מ)והפלג גוף תחתון חסר פרופורציה (היקף 64 ברגל)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה רגליים אחי! עזוב את כל החוסר פרופורציות..רגליים קשה לפתח וגוף עליון בהרבה יותר קל לפתח אם הזמן תשיג את האיזו הזה בין פלג גוף עליון לתחתון.
תן תמונה של תאומים או היקף שלהם. צריך שיפור ביידים חזה וכתפיים. אבל כל הכבוד סוף סוף מישהו אם רגליים!! זה יתשלם לך בסוף בכל הקטע של פיתוח גוף ![]() אני כבר שנה בלי סקוואטים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() חחח מקס ועדיין הרגליים שלך יותר גדולות ממני..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לתפריטים, אני עבדתי בלי תפריט, אבל עם תפריט התוצאות הרבה יותר טובות, יש לי פתרון לכל החברה בלי התפריט.
תכינו תפריט שיהיה לכם נוח איתו! תפריט כייפי כמו שלי (תסתכלו בלוג), אבל בתחלאס כל יום אני עושה בו 3-4 שינויים בהתאם ליום. יש ימים שאני אוכל יוגורטים במקום לחם וקוטג' אם אין לי כוח, יש ימים אני אוכל בשר אחר ופסטה במקום אורז וחזה עוף, יש ימים שאני אוכל פיתה במקום האורז, אני כמעט תמיד אוכל כמה עוגיות עם קפה. אני חי בלי שום מגבלה בגלל התפריט (לרוץ הבייתה לאכול או לבשל חזה עוף), אבל 70-80 אחוז מהתזונה שלי לפי התפריט. זה יוצא תוצאות יותר טובות בלי להקריב, כי יש תפריט שהוא מכוון אותי. בקשר עליך איגור, לא ענית לי עם הג'ינסים !
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד איגור הרגליים שלך נותנתלי מוטיבציה להמשיך
כל הכבוד לאנטון כי בגללו היתחלתהלהיתאמן דרך אגב אנטון יש לי בין דוד שיש לו גנטיקהטובה אבל קצת שמן אני לוקח אותו לגיל הוא גם יהיה סוס !! ויש לי עוד בין דוד אח של אותו אחד שדיברתי עליו גם אותו לוקחים לגיל ברגע שיש לו 13 :):):):) ככה שעד גיל17 הוא יהיה הר |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() יוווו איגור אחי ! איזה רגליים של בהמה טיבטית, אשכרה ויתרת אל ג'ינסים.
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה רגליים.. גם טרפזים טובים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה רגליים אבל מוזר שהדדליפט שלך מאוד חלש
אני עושה אותו משקל ברגליים כמו שרשמת אבל דדליפט 210. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לג'ינסים - אני לובש מדי פעם ג'ינסים ביציאות אבל לוקח לי שעה ללבוש אותם ואם אני לא לוקח ג'ינס בכמה מידות גדול עליי אני הולך כאילו יש לי שפשפת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה יש לך רגליים פשוט ענקיות...ממש מסיבי ברגליים
תמשיך ככה...רק אתה חייב לשפר את הפרופורציות בין החלק העליון לחלק התחתון
![]() |
#58 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פיי 4 ראשי קטלני וגם טרפזים וידיים צריך לשפר חזה
בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() ebat bik
אחלה מסה רגליים טרפזים וחזה...ממש אהבתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() אצלי יש הפרש של 15-20 קילו בין הדד ליפט לסקוואט. ואחלה רגליים איגור! מרשימות ביותר...
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|