|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני קורא לך טיפש, כי אתה טענת שהתכוונתי לכלל האנשים שמאמינים בדת,
כשזה ברור מאליו שהתכוונתי ספציפית אל הבחור הזה. זה לא ההודעה היחידה שלך או של רוב ה"אתאיסטים הפונדמנטליסטים" מה קשור בכלל!? לך תישן על האף באמת, לך תעשה בנץ' עם משקל גוף של גבר אחר, מה קשור, מה, לא הטחתי ולא נעליים, הבחור חופר כמה שהדת טובה וכמה שאלוהים חשוב, כותב הכל עם שגיאות כתיב, בעוד שנעשו מחקרים שמוכיחים שאנשים שקוראים הרבה לא סובלים משגיאות כתיב כתוצאה מזיכרון צילומי הכי פשוט שיש לכל בן אדם, אם נוסיף למשוואה את העניין שהבחור כביכול דתי, ואמור לפחות, ולא אני לא מתכוון לדג, לקרוא 2-3 פעמים ביום לפחות בספר, על בסיס קבוע, אז הוא אמור לכתוב ולדבר עברית ברמה מאוד גבוהה ללא כל בעיה בהתבטאות וכתיבה. זה שאתה אוהב להיות מאלו שהם כזה "מורדים" לא, אני לא דתי, ואני לא חילוני, אני המגניבים שבאמצע ומבצעים אקט מיני עם איברי החשיבה של כולם, זה בעיה שלך, צא מהפוזה הזאת.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|