|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי
|
![]() בכיתה ו'
היינו בחדר מחשבים לבד.... בקיצור היה סורק..איזה תימני אחד סרק את הזין שלו והעלה למחשב.. כולנו נשפכנו ..אחה"כ עוד כמה סרקו בקיצור.. פתאום המורה נכנסה ראתה מישהו על הסורק ! בקיצור הוא שיחק אותה בוכה וזה יצא מזה והיא אפילו דאגה לו וזה..(היא לא ידעה בכלל שהוא סרק תזין חח) יום למחרת היא ראתה את התמונה של הזין של התימני במחשב הראשיי היא ישר באה אל התלמיד שבכה אז וצעקה עליו:"מה עשית עם הסורק אתמול!?!?!?!?!" זה היה קטע חזק ביותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין כלום אני ילד טוב
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בכיתה ה' עשינו למחנכת של הכיתה השתנה קבוצתית על הג'יפ =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח איזה סטלנים אתם אנשים...
קיצור בכיתה ו' אני ועוד איזה 4 חבר'ה המצאנו שיר גס אחושרמוטה על המחנכת והתחלנו לשיר אותו בהפסקה כמו מטורפים בכל הבצפר, ההיא קלטה אנחנו שרים שהיא זונה טיפשה, נפלה עלינו חזק...
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() טוב בכיתה ג אני ואח שלי שיחקנו בחוץ פתאום אנחנו רואים אבן נזרקת מלמטה אנחנו לא מבינים פתאום קולטים תשכנים מלמטה זורקים אבנים בלי לחשוב פעמיים התחלנו להרים תאבנים ולזרוק מלמעלה קיצר פגעתי לאיזה אאד בראש ההוא נפל והתחיל לבכות ואני ואחי נקרעים מצחוק אחרי כמה דקות ההורים של הילד התקשרו להורים שלי אומרים לו פתחתי לו תראש אני טענתי לחפותי שזאת הייתה הגנה עצמית...... בכיתה ט איזה ילדה הוציאה לי תכובע צמר והתחילה לרוץ אני בשיא העצבים רצתי אחריה ובזמן הריצה דחפתי אותה זה היה נראה לי מה זה לא חזק אבל פתאום קלטתי אותה עפה לקיר הסמוך ואחרי שניות כל הריצפה מלאה בדם הייתי מה זה בלחץ היא סיימה בבית חולים אבל הסוף טוב הכובע אצלי....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נרשמתי לישראל באדי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בכתה ז' נסענו לטיול שנתי ישנו באוהלים אני ועוד 4 חברה ב12 בלילה שכולם היו ישנים עשינו רעש וזה והלכנו מכות בצחוק עם כריות אנחנו הינו החברה שעושים הכי רעש וכולם היו בשקט סבבה ..
החלטנו שאנחנו עושים ביד הבאנו תמונות של בחורות וזה פתאום המורה שלנו אומרת לנו תהיו בשקט אז אחד החברים שלי אמר "לא רוצה" בקול (בדוי) אז היא אומרת צאו כולכם, נילחצנו וזה כולם מננסים להרים תמכנסיים ואני היתי עם ז'ינס סגרתי את הריצרץ על הזין כל הטיול הלך לי היו לא כאבי טופת והמורה שואלת "מה קרה מה קרה" כוסשלאחותה... חח אבל עכשיו הכל טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() הכיתה שלי למדו אלקטרוניקה.. ישבו והקשיבו למורה
פתאום פתחתי ת'דלת ונכנסתי בריצה, התגלגלתי על השולחן תוך כדי שאני צועק את המנגינה של ג'יימס בונד. נפלתי על האצבע שפרקתי לפני שנה וזה כאב אחושילינג... אז היא התנפחה לאיזה שבוע.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחח משו מפגר שאתמול ילדים בביצפר שלי עשו בדיוק נזכרתי.
איזה 10 ילדים לקחו ברזל דק כזה של מטרייה תקעו אותו בשקע של החשמל והחזיקו ידיים (ניסו להתחשמל)הם לא הצליחו אז הם לקחו תברזל והרטיבו אותו מלא ושוב תקעו בשקע של החשמל והחזיקו ידיים -ילדים מפגרים תאמת יש להם מזל שהם לא הצליחו להתחשמל ואיזה מורה באה ושחטה אותם השעתה את כולם לפול זמן חחח
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא משהו משוגע בהסחפות.. אבל סתם משהו מצחיק שנזכרתי בעקבות ההודעה של נדב19..
יום אחד אנחנו באמצע השיעור.. פתאום נכנס ילד... 2 אחרים מרימים אותו כאילו הוא בשכיבה כזה באוויר.. יורה כאילו לאט.. (כמו במקס פיין למי שמכיר) זה היה אחד החזקיםםם |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חח איזה קרוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ניתן לך קצת סיפורי עבר?
נתתי למורה שלי כתובת של אתר פורנו הוא נכנס אליו בא אליי יום אחרי זה סיפר לי שאישתו התעצבנה עליו ושאל אותי איך מוחקים את ההיסטוריה. נתתי כול שיעור בערך 3 כאפות חזקות לגב לאותו מורה. שאלתי את אותו מורה איך הוא עם אשתו במיטה ובאיזה גיל הוא דפק פעם ראשונה, והוא ענה חופשי. מצאתי איגואנה שמנה וענקית בחוץ לקחתי אותה פתחתי את הדלת של הכיתה בזמן שהם למדו זרקתי אותה ישר על המורה היא כמעט התעלפה וכרגיל כשאתה עושה משהו למורה היא חייבת להיות בהריון אז העיפו אותי ל2-3 ימים.. שברתי 2 אסלות... שברתי מנורות... שרפתי עציץ לפני שבועיים .. באנו לבית ספר בלילה עישנו נרגילה בכיתה וניסנו לפרוץ את המכונה של השתייה אבל לא הצלחנו :p וזה חלק קטן מאוד שעלה לי בראש. הכול אמיתי ד"א , אין פה שום חארטה.
![]() |
#14 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() מה לעזעזל איגואנה עושה בבצפר שלכם?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() טיול שנתי: (הסיפור העיקרי)
עישנו כמות ענקית של נרגילה בחדר שתינו כמות ענקית של וודקה היינו שיכורים מסטולים הפוכים השעה 3-4 בבוקר אנחנו רואים אורות אדומים חשבנו שאנחנו בהזיות החלטנו לפתוח את הדלת פתאום אנחנו רואים כבאית של מכבי אש עם סירנות דולקות עם רעש והכול נוסעת לכיוון של החדר שלנו חשבנו שכיבנו את הגלאי עשן אבל זה היה טעות :p כול המורים קמו ורצו להעיף אותנו בסוף אפילו לא העיפו אותנו לא על השתייה לא על כלום... התקשרנו למנהל שלנו בשעה 2 בלילה בזמן שהיינו שיכורים ושאלנו אותו שאלות כמו מה הוא לובש.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|