|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() דיבול קיבלת מילגה מהאוניברסיטה? אתה אחרי צבא בכלל ?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. אם אתה מתחבר למטאל וכו' אז שיהיה לך בכיף, עליך אישית אני לא יכול להגיד כלום מכיון שאני לא מכיר אותך, אבל המוסיקה שאתה אומר שאתה כרגע שומע נוטה להשמע עלידי ה "פריקים" או המטאליסטים זוהאי הסטיגמה וזה מה שאני בא לומר... זה שאני אישית חושב שהמוסיקה המזרחית היא מוסיקה לא עמוקה, רדודה, פשוטה וחסרת טעם זוהאי כבר הדעה שלי.... ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() אני שומע מזרחית דיכאון וחולה על זה ואני ביכלל לא ערס
אני בתאכלס ניראה ילד טוב :):):):) אבל שמעצבנים אותי ... כל אחד אוהב מה שבא לא אני לא שופט אנשים בגללזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
|
![]() זה שטויות מה שמדברים פה על ערסים ומזרחית אין שום קשר
זה כמו שתגיד שכל מי ששומע שירים באנגלית הוא פריק בוא אני יגדיר לך את זה ככה כמעט כל ערס שומע מזרחית אבל לא כל מי ששומע מזרחית הוא ערס וגם זה הכללה גדולה מאוד אבל זה כבר יותר הגיוני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר לשאול מה יש לך? ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() 21 זה פרופיל נפשי או איי התאמה!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() מזרחי ודיכאון בדםםםםםם
רוב השירים באנגלית למיניהם עושים לי בחילה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
דבר שני מה הקשר לאימונים יצאתי 21 בגלל קשיי הסתגלות וזה שאמר 21 זה נפשי או אי התאמה אז 21 זה פטור מסיבות רפואיות והסעיף שבגינו קיבלת 21 זה סיבות נפשיות או פיזיות. ואי התאמה זה לא פרופיל אתה נשאר עם הפרופיל שלך ויוצא על אי התאמה למסגרת צבאית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני חשבתי 21 זה כאילו משהו גופני או משו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי אתה לא אוהב שירים באנגלית כי אתה לא יודע אנגלית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() ^_^ יניב נסים אבי גואטה ניבין תמיר גל ...ממ אין אל דיכי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אם אתה אומר שהמוסיקה קובעת מי אתה, אז זה אומר שברגע שאתה מחליף מוסיקה,הבן אדם מתחלף. וכל עוד אתה יכול לפסול את התאוריה הזאת, היא לא יכולה להיות נכונה. כל אחד יכול להוריד שירים ולשמוע אותם,זה לא עושה אותו יותר חכם הסוג מוסיקה,אם תאלץ איזה טמבל לשמוע בטהובן הוא לא יהיה חכם, ואם תאלץ מישהו חכם לשמוע מזרחית הוא לא יהיה טיפש מזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |