|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
אין שום סיבה מספיק מוצדקת לבוא ולקלל ולרדת על אלה שלא מתחרים ושלא באים לצפות בתחרויות.. אני למשל אוהב מאוד את התחום ופיתוח גוף זה חלק גדול מהחיים שלי, אבל אני לפני צבא ואין לי עוד 18 ככה שמה שאני חושב עליו רוב וזמן ומבצע אותו בסופי שבוע זה בילויים וכן זה ללכת לשתות בירה בפאב כי זה מה שעושה לי טוב חוץ מהפיתוח גוף, יש לי את מסיבת 18 שאני חושב עליה ומפנטז עליה כבר המון זמן ומסיבת גיוס, אני רוצה לנצל כמה שיותר מהזמן שלי כדי להנות לפני הצבא.. כאילו שאתם המבוגרים המתחרים פה לא עשיתם את זה.. נו באמת לא עשו אותי באצבע, ואחר כך לבוא ולדבר עלינו (לפי מה שהבנתי אתם פורקים את הכעס עלינו) זה ממש ממש פתאטי ולא מכובד. (אני נותן ויתן את כל הכבוד שאני יכול לתת לאלה המתחרים, אני מעריך אותכם מאוד, אבל לדבר ככה זה לא לעניין) גם כן אחרי הכל אנחנו קהילה מאוד קטנה והריבים פה הם כל כך מיותרים.. להפסיד בכבוד זה ערך עליון.. ותזכרו שגם מהקהילה של הצעירים פה שלא עולה לבמה יכול לצאת הבן אדם הבא שייצג את ישראל בחו"ל בכבוד.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|