|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
2 נקודות אם אתה עובד 4 פעמים בשבוע, תחליף ל3!!! כדאי להחליף את הלאנגים לתרגיל האמסטרינג מורכב, אם לא נותנים לך לעשות דדליפט אתה יכול לעשות pullthrough/Glute-ham raise אני מציע לך לעלות חזרות בחלק מהתרגילים עד שאתה ברמה יותר גבוהה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 01-08-09 בשעה 23:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ציטוט:
והאם אתה רואה אופציה לגדילה בעת מאזן חיובי בתוכנית הזו?, והאם לדעתך בעת מאזן חיובי גדול ושינה טובה הסיכוי שלי לעלות במשקלים כ2.5 כל אימון הוא הגיוני?[אחרי דילואד קטן]. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
כן, אבל על תצפה ליותר מדי עד שתבנה בסיס כוח כן, לפעמים גם יותר אימון כזה צריך לקחת לך יותר מחצי שעה, תעלה זמני מנוחה בין סטים, אתה לא מנסה לבנות סיבולת. 3-4 דקות בין סטים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז חוץ מי זה,יש איזה שינוי שצריך?משהו בטווחי החזרות..תרגילים שצריך להוציא/לשנות ..כל שינוי יתקבל בברכה וכל מי שרוצה לעזור מוזמן להגיב חברה בכל מקרה המון תודה לך Fatboy אני מאוד מעריך את זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אני מאוד בספק שss יעבוד בשבילך התכנית הזאת הרבה יותר טובה לך.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Fatboy;889739]לא צריך לשנות כלום חוץ מלהחליף את הלג פרס בסקוואט ואת הלאנגים בדדליפט ולהוריד בהם את הסטים בתרגילים האלה, במקום 4/3 ל2/1.
אני מאוד בספק שss יעבוד בשבילך התכנית הזאת הרבה יותר טובה לך.[/QUOTE] למה? יש לי אופציה לעשות סקוואט בסמיט,עלי להחליף את הלג פרס בסקוואט בסמיט עם כך? ועדיף לי לעשות לאנג'ים במוט חופשי או במשקולות לדעתך? עוד לא עשיתי את האימון אפילו,ובכל מקרה אני עושה דילואד קטן שאני מתחיל אותה אז בהתחלה בכל מקרה האימון אפילו יהיה 20 דקות,אין מה לעשות.. עם הזמן האימון יגיע ל45 דקות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() כי יש לך מפרקים של חתולה
לדעתי לג פרס עדיף על סקוואט בסמית זה אותו דבר רק בלי הלחץ על הגב
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|