|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() [IMG]
![]() הבנתי שמתלהבים מהתאומים אז קחו אחת של התאומים בנפרד ![]() בכל אופן תודה על הביקורות זה מעודד כי אני סובל בחיטוב וכיף לדעת שרואים תוצאות מבחוץ בקשר לחיטוב-כן אני עושה חיטוב דל בפחמימות[קארב סייקלינג] אין לי מושג מה האחוז שלי ולכן אין לי מטרה שמתורגמת לאחוזים אלא לפי העין-כשאהיה חטוב מספיק אתחיל מאסה כמו שצריך אני רוצה להיות מספיק חטוב כדי שתהיה לי יותר יד חופשים במאסה המתוכננת הבנתי גם ואני מתחיל להשלים עם העיניין שהגנטיקה שלי לא מאפשרת קוביות יפות ממש אז נטפל בזה ככל האפשר במאסה אה ובר.....הרגת אותי עם הדקות אבחנה שלך! זה צולם במוצ"ש לא בשישי ![]() תודה רבה חבר'ה!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 29-06-09 בשעה 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
סמל מין
|
![]() תאומים מעולים!! הלוואי עליי ובכלל נראה טוב מאוד!! מתכנן להתחרות?
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() נראה טוב אבל עלית בשומן מאז החיטוב?
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() מפלצת אחי.
עוד חודש חיטוב אתה נראה פצצה _: |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() התלהבת בן אדם. ב13 אחוז כבר צריכים לראות ניצנים של קוביות.
![]() |
#26 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() כול הכבוד מסה טובה ורואים התחלה של חיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מצויין ידידי , גם החזה נראה טוב ממה שאפשר לראות בסייד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() יופי של התקדמות.
יש ריבועיים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() יפה.. משקלי עבודה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() בנצ' 120 6 חזרות חתירה עם דאמבלים[מסור] 35 ק"ג ל10 חזרות[אין לי יותר כבדים] סקוואט פעם חרונה שעשיתי היה 150 ל6 חזרות ועכשיו אני עם לחיצת רגליים שהייתה 295 ק"ג ל8 חזרות מילטרי 60ק"ג ל8-10 חזרות דדליפט [לא ממש זוכר סביבות ה-150 ל5-6 חזרות] זה בערך אני פשוט בחיטוב אז אני לא סגור בדיוק זה משתנה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() יפה אחי התקדמות טובה אחלה תאומים תמשיך. תביא כבוד לשכונה ......
תגיד אתה יכול להגיד לארז שירים לי טלפון?נאבד לי המספר שלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() תודה רבה אחי נביא כבוד בעזרת השם
אני אדבר איתו
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() קח הנה
תגובה עניינית!... ועכשיו ברצינות תאומים טובים (!) גם כתפיים פחות 2 אחוזי שומן ותאורה נורמלית (ד"א אהבתי את הבדיחה שלך עם איראן והמשטר ><) ותראה פצצה
![]() |
![]() |
#35 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() אחלה מאסה, תאומים רצחניים
נראה מצויין!
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() שחיף, מה זה...
התאומים בגודל של הסטרנוקלודיומאסטויד שלי. הבייספס (דו ראשי) כמו שתי אצבעות... :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
וגיא....שתוק שתוק....ותחזיר ת'פלטות כשאתה מסיים...אה ותבוא עם מכנסי דפוק אותי שלמתחנגלים אצלכם יהיה על מה להסתכל-אלו התקנות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() ממה יפה לעומת התמונות האחרונות התחטבת טוב לפי מה שנראה וגם יש גודל מכובד מאוד מה ההיקף יד?
נראה 42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() התחטבת בצורה מאוד יפה ורואים שיפור בכל המקומות כל הכבוד אהבתי מאוד את הוורידים בידיים ואת הכתפיים בקיצור רואים שעבדת על החיטוב רואים כבר הפרדות בהרבה מקומות אבל אתה צריך להמשיך אותו עוד קצת ותצא מלך,את הרגליים הכי פחות אהבתי אבל זאת תמונה לא יודע מה במציאות.
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() ידיים וכתפיים ליגה אחי, בייספס סוס!
תאומים מעולים אחי. נראה אחלה, בהצלחה בהמשך החיטוב :] |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|