ציטוט:
פורסם במקור על ידי melamed
1. סתם מעניין אותי לדעת מה ההבדל בין לחם מחיטה מלאה ללחם מקמח מלא?
2. מה ההבדל בחזה עוף בלי עור(כמו שכתוב במחשבון קלוריות בגולנגו) לבין חזה עוף לא מבושל? איך אני יודע מה אני אוכל? והחזה עוף בלי עור שיש במשחבון זה לפני בישול או אחרי בישול?
אני קונה חזה עוף רגיל אז זה נחשב עם עור או בלי?
|
1- אותו דבר.
2- זה לא כזה קריטי אחי..בדקתי ערכים, זה כמעט אותו דבר. אל תתעסק בקטנות!
3- אתה קונה חזה עוף רגיל, אין בזה עור! זה חזה עוף בלי עור.
עומר, כפרע, על תתעסק בדברים כאלה קטנים..לילה טוב לך!