|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אני פשוט טוען שהדתיים האלה שמנסים להחזיר בתשובה זה כולה בני אדם שבטוחים שהם הלכו בדרך הנכונה ומרגישים חובה להחדיר את זה לעיברים כמוני וכמוך לדעתם זה הכול אין להם אינטרסים בניגוד להרבה מאוד אנשים אחרים דרך אגב גם אני לא מסכים איתם וזאת הסיבה שאני בחיים לא יחזור בתשובה אבל אתה צריך לחקת הכול במידה ובפרופורציות ולקבל את השונה מימך גם אם אתה לא מסכים בדרך שלו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
אתה רוצה אתה יכול לקפוץ עד השמיים...אחוז החזרה בתשובה גדול פי כמה מאחוז החזרה בשאלה... והמגזר הדתי גדל משנה לשנה.... אז בו נגיד כך שהם חלק מאוד גדול ממדינת ישראל... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|