|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לחץ דם כמעט כל אחד אם הבעה הזאת בגיל מבוגר (וגם לא מעט בעיות בכליות) . ככה שאתה לא יכול להצביע ולהגיד "זה סטרואידים"או להגיד אם הבן אדם הזהה היה טבעי לא היה קורה לו ככה.(טיפשי ולא נכון) יצא דאבל פוסט בטעות.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() כל עבודה גורמת למחלות,בין אם זה מחלות שנגרמוות מעבודה משעממת יום יומית או עבודה מלחיצה או עבודה עם חומרים מסרטנים אחרים כמו רתך צבאי וכו'..לפחות פיתוח גוף זה משהו שהם עושים ונהנים ממנו בצורה כזאת שאתה לעולם לא תבין, ושוב לדעתי באדיבילדרים שנתנו קריירה מקצוענית של כמה עשורים מחייהם לא בהכרח יהיו חולים יותר מאנשים אחרים בזקנה שלהם..לו פרינגו ושוורצרנגר אלה דוגמאות לבאדיבילדרים מזדקנים אבל התפקוד היומיומי שלהם הוא כמו של אדם אחר בגילם ועם אותם בעיות בריאותיות כמו של כל אדם אחר בגילם
|
![]() |
![]() |
#23 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() למה מה אתה תעשה לי תדע לך שיש לי כבר חגורה לבנה בקרב מגע למעשה אני צריך לקבל אותה בשבוע הבא
אבל זה לא מה שחשוב והמסת גוף הרזה שלי זה בערך 49-50 לא כמוך |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() ציטוט:
עלק אבקות ניפוח ''נכון כול מה שיש לו זה אוויר ו שיתוש עוקץ אותו הוא מתפצץ'' תגיד לי מה אתה דפוק בחיים לא היה לך מסה כמו לאשם אם הגישה שלך עכשיו תירגע ולא לבכות |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() דהה רוק בחייאת תברר לי מיזה!&#!%$
|
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() מה השם שלך יש פצעוני,יילד עורלה שכמותך רק תגיד שם,ואתה תסופק.
|
![]() |
![]() |
#28 | |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() ציטוט:
ידעתי שבכל זאת כל אחד יהיה חייב לדחוף את ההערות המטומטמות שלא בהכרח יהיו חולים יותר מטבעי ובלה בלה אוחתוק ארס... אומרים לך מפורשות מפתחי הגוף בעצמם - הוא לא בן 60 ולא 80 - הוא בן 40 והוא אומר שהוא סובל מים בעיות יומיומיות. מה, אני צריך למנות לך הכל כדי שתבין??? עכשיו, אתה שמעת אותי אומר שרתך צבאי לא נהיה חולה?? או שמי ששוחה בקישון מחלים מהר יותר ונהיה מחוסן???? לא, נכון?? מי דיבר על זה בכלל? אז למה אתה מכניס את זה?? פיתוח גוף זה משהו שאני בחיים לא אבין?? וואלה??? פלצנים..
![]() |
#29 |
חבר מתחיל
כללי:: שלום- קוראים לי יהודה, ואני חוקר ומתעניין בתחום פיתוח גוף.
עוסק ב:: אם הכוונה לתחום הספורט- אז אני עוסק באומנות לחימה כבר שבע שנים בערך
חדר כושר: לא ולא. מעולם לא הייתי בדבר הזה.
|
![]() לגדי 21- קודם כל סחטי'ן על התואר שזכית בו, מגיע לך!!! אני מאוד אוהב את הכנות שלך למרות ששאיפתך להיות באדיבילדר, דאגת לומר את האמת כמו שצריך- ולואי שירבו כמותך.
דרך אגב, אני מאוד מופתע מכך שאין מפתחי גוף "טבעיים", בכל אופן אני למשל מתכוין להיות כזה. מה אתה ממליץ לי? ;-) ודרך אגב, לכל החברה הנחמדים שנכנסו לי לאשכול, אנא ממכם, אני מבקש בכל לשון של בקשה, שמרו על כבוד הדדי זה לזה, (לא הצטרפתי למקום הזה על מנת לראות התקוטטיות בלתי נעימות בעליל...) תעזרו, תפרגנו, בסך הכל אתם היחידים שתרויחו מזה!!!
#30 |
חבר מתחיל
כללי:: שלום- קוראים לי יהודה, ואני חוקר ומתעניין בתחום פיתוח גוף.
עוסק ב:: אם הכוונה לתחום הספורט- אז אני עוסק באומנות לחימה כבר שבע שנים בערך
חדר כושר: לא ולא. מעולם לא הייתי בדבר הזה.
|
![]() אח שלי תהיה קצת נחמד... תן לי להרגיש טוב קצת- עד שאני שואל איזה משהו. "ואהבת לרעך כמוך".
#31 |
Banned
|
![]() יהודלה,תן לי להסביר על הילדון שהגיב לך,הוא ילד בן 14 בלי מאסת שריר,מאוכזב מהחיים,שבא לפורום רק להציק.
אל תתייחס גבר. המשך יום נעים. |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דוגמאות שגיא גרשגורן והאדמור שמתחרים בתחרות מר ישראל |
|
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מנחם שתוק אחי
#34 |
חבר פעיל
כללי:: קוסטה =]
עוסק ב:: חיים
חדר כושר: שכונה XD
|
![]() קיצר מה הקטע פה של כל אחד שמנסה להגיד שמפתחי גוף מקצועיים לא מתים מוקדם יותר.
מתים ועוד איך מתים, מה חשבת תיבלע סוכריות כל החיים ותיהיה בריא כמו שור? פח, גיל 50 אתה נבול כבר אחי. אין מה להתווכח בכלל, סטרואידים לא נישארים פראירים, הם יודעים לתת, אבל גם לקחת =] ככה שלכל מי שעדיין חי בסרט שאם הוא יקח סטרואידים וישאר זקן סוס, טועה. הוא לא יגיע לזקנה בכלל =) |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() נבול אולי מבחינת שרירים אבל עדיין חי יש הבדל.(ולא בהכרח חייב להיות נבול לפני שפורשים אפשר להוריד את רוב המסה)
מה שכן אפחד לא יבטיח לך לחיות עד גיל 200 ואפחד לא יבטיח לך לחיות עד גיל 30 עם או בלי בעולם שלנו אתה גם מחר יכול להעלם אז אין קשר לסטרואידים ותפסיקו לבלבל תביצים נו באמת מה אתה דנים בזה מהזה משנה עכשיו יאללה חזרה לנושא ושקט!
#36 |
|
![]() נכון להיום אופיר בכר הוא הרמה הכי גבוהה בקרב הנקיים (שמתחרים), אני לא יודע במאה אחוז מה הוא בדיוק לוקח, אבל אני מאמין לו.
ב2004 התחריתי בנוער, הייתי אז בן 17, שגיא בא לתחרות ולא דורג (למיטב זכרוני), היום - שגיא אותו גודל, אני לא רוצה להקניט אותו כמו כולכם פה, זה שהוא שרוט זה עניין אחד, אבל באמת שקשה מאוד להתקדם ללא חומרים ושגיא זו אחלה הוכחה. הוא באמת נורא משקיע, פשוט הגוף לא יכול להתקדם..
#37 |
חבר פעיל
|
![]() גדי אפשר הסבר מי זה השגיא גרגורשן הזה?
וגם תמונות יעזור מאד.
#38 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואני לא מדבר על קלן, אפדרין חרתא כולשהוא כזה או אחר לחיטוב אלא על זריקות וחומרים יבשים רציניים. |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
|
![]() אני חלש באיתור קישורים, מקווה שאחד החבר'ה פה יתנדב לעזור...
ציטוט:
![]()
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() תמונה של שגיא,אני בטוח שהוא נראה יותר טוב מ 90% מחברי הפורום
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |