|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() המאמנים שלך ליצנים של וינגייט
כל תכנית שמבוססת סביב סקוואט/דד/בנץ ולא הרבה יותר מזה, רוב הסיכויים שהתכנית טובה כל תכנית שמבוססת על דברים שהם לא סקוואט/דד/בנץ, רוב הסיכויים שזה תכנית גרועה כל תכנית שאין בה סקוואט/דד, היא גרועה.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
לי אין סקוואט ולא דדליפט בתוכנית מסיבות רפואיות . Fbw שלוש פעמים בשבוע אני עושה בנצ', מיליטרי , לג פרס , מתח (בתוספת משקל) ו 3 סטים ליד אחורית. אני מעלה משקלים כל אימון שני אני עולה במשקלי עבודה ובמשקל ושומר על אותו טווח חזרות . אני מסכים איתך, אם הייתי יכול לעשות דדליפט , וסקוואט. התוכנית הייתה הרבה יותר טובה אבל היא רחוק מגרועה .
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני מנסה להשאיר את זה כמה שיותר פשוט, פותח הפוסט כמו רוב המתאמנים בעולם כנראה יכול לעשות סקוואט/דד ממך ציפיתי שתבין שמידע מלא לא תמיד = מידע אפקטיבי, במיוחד שמדובר במתחיל
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
ולהגיד להם שכל התוכניות שלהם גרועות בגלל שאין בהם דד או סקוואט מוציא את הרוח מהמפרשים . עלייך לומר את האמת כמו שהיא, ולא להציג גדרות כמו כפייה דתית על בשר וחלב ![]() להגיד בצורה נחרצת ... שתוכנית שאין בה סקוואט ודד היא גרועה... זו הסקת מסקנות לקויה ושגויה לחלוטין ... ולכן אני מתקן אותך . אני מבין את טוהר הכוונות שלך והוא נכון . אבל להגיד כל תוכנית שאין בה היא גרועה , זה גרוע לא פחות מלומר תוכנית שאין בה יד קידמית היא גרועה. מבין את הכוונה שלי ? נכון , לצערנו הבורות חוגגת.... ומתאמנים מתחילים לוקחים תוכניות של באדיבילדרים על 600 סייקלים . וחושבים שעבודה מבודדת על שריר היא מה שיגדיל אותם . מה שלפחות על עצמי מצאתי כתוכנית שגויה לחלוטין . רק שהפסקתי לאמן יד קידמית והתחלתי לעבוד על התרגילים הבסיסיים בלבד... התחלתי לגדול במיוחד הידיים ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל הפורום
|