|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי זו הבעיה אצל אנשים שיש להם כאב בטן :
הלקטוז שבחלב מעוכל בגוף בעזרת האנזים לקטאז המיוצר בגופם של יונקים צעירים. אצל בני אדם יורדת רמת יצור הלקטאז בבגרות, ובמקרים רבים מגיעה למצב בו חלב אינו בר-עיכול, מה שמוביל לתופעה המכונה "רגישות ללקטוז" - בעיית עיכול נפוצה. ובאמת בחלב פרה : החלבון העיקרי בחלב (80%) הוא קזאין. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|