|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מתחרה מקצועי - חבר על
עוסק ב:: אבטחה ממשלטית,מדריך חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() נראית מעולה על הבמה ידידי
ולעניין אני בנאדם חרוץ עובד ב2 מכוני כושר מתחרה כבר כמה שנים ורק אנשים שלא מעריכים את הספורט ואת עצמם ידברו מלוכלך ,אני היחידי פה שבאמת מנסה ומביא לקדם את הספורט וארבל בתור אחד שמתחרה ב 2010 ואני בספק אתה עדיין תינוק בחיתולים ואני מקווה בשבילך שתקח רבע מהתארים שאני לקחתי אז אתהלא יודע כמה זה קשה להתמיד בתזונה ולעלות על הבמה ואתה הכי מלכלך פה מראה שאתה זבל לא פחות מהילדים פה נערך לאחרונה על ידי מתחרה מקצועי בIfbb, 21-03-09 בשעה 19:14. סיבה: שגיאה |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני ממליץ לך ללכת לטיפול פסיכיאטרי ומהר.. ושידחפו לך כמה שיותר כדורים ... ומכות חשמל ארבל לא סופר אותך ... כבר עכשיו ככה .. אז שלא נדבר על 2010 ... קשה לשמור על תזונה? אוי מסכנצ'יק ביחד עם השתי מכוני כושר שאתה עובד בהם. קשה לך לאכול מאמי ? אתה רוצה אולי לק תואם לציפורניים ושימלה עם הסיפורים האלה ? ? אתה בושה לספורט עדיף שתפרוש כבר... או תפרוש או תתאבד רק תעשה טובה פשוט אל תגיב יותר . אתה מתחיל לעלות לי על העצבים .
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 21-03-09 בשעה 19:26. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() איזה קושי? עלית עם 14 אחוז שומן לפחות... והרבה מסת שריר לא הייתה שמה.... אם אתה מכיר את הספורט כל כך טוב אתה יודע שככה לא עולים לבמה נקודה... אתה סתם מתווכח פה עם עובדות.
#6 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
גם חצי מהפורום . איכשהו כולם פה בשייפ מעולה . ואתה כמתאמן טבעי נראה כמו מישהו שלא מתאמן . ועוד יותר מזה אתה נראה ככה כבר ב 5 שנים האחרונות לא עלית במשקל לא הורדת אחוז שומן יש לך 0 התקדמות ... לא עולה לראש שלך שזה אולי טעות ? אתה לא מסתכל סביבך ורואה מתאמנים טבעיים שנראים בערך פי מאה ממך ? אתה מעז לעלות ככה לבמה ? איך !? אתה נראה נורא ... זה לא שייפ לתחרות על מה אתה מתווכח , עלית כמו טמבל וניצח אותך ילד... ילד בן 15 שמתאמן 5 חודשים בלבד, ניצח אותך ... והוא היה בשייפ נוראי! מה קורה איתך ? תתעורר אידיוט!!!!!!!! נמאסת! זה שאתה עולה לבמה לא מקנה לך שום דבר.... תכניס לראש המטומטם שלך . ותתחיל ליישם שינוי .
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 21-03-09 בשעה 19:30. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
תינוק בחיתולים ועדיין הייתי יותר מאסיבי ממך כבר בגיל 17. ![]() אתה מתרברב ב"תארים" שלך ,לקחת מקום 3 מתוך 3 בקטגוריה זה לא כבוד גדול ,לא נתנו לך תואר כי מגיע לך ,נתנו לך כי לא היה לאף אחד אחר לתת
![]() |
#8 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
בואנה יש לי אנשים שמנים על הליכונים במכון כושר בני 60 + שלוקחים אותו בקטגוריה שלו . למרות ש "אפס" זה לא בדיוק קטגוריה .
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מדריך חדר כושר בריאות ותזונה ,מוסמך מטעם וינגייט. ![]() נערך לאחרונה על ידי MagneZium, 21-03-09 בשעה 20:33. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() ארבל אתה עד שלא תיתחרה אני עדין אומר לך אין לך זכות דיבור אין לך זכות דיבור
טמפלר בוא תיתחרה ניראה אותך מגיע לאיפה שאני מגיע ועומד בלחץ שאני עמדתי גלעד אתה תמשיך לקחת את החומרים שלך וניראה לאן תגיע בנתיים אם הייתה טבעי הייתה ניראה חצי ממני בלי כל החומרים האסורים שהמאמן שלך הזה מחיפה הביא לך לתחרות ילדים מסכנים |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
תעשה לכולנו טובה ענקית . ותשתוק ילדה מטומטמת . ![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|