|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי,לפני חודש וחצי התחלתי לעבוד על הבטן בבית,אני עושה 25 חזרות ו5 סטים קדימה ואז אלכסונים.
הכל הלך מעולה ב3 שבועות הראשונים אבל פתאום אני מרגיש שאחרי סט אחד הבטן כואבת לי ממש חזק שאני בקושי יכול להמשיך. הורדתי את החזרות ל 20 אבל עדיין כואבת הבטן.(לא כאב של עבודה,משהו בלתי נסבל). לא נראה לי שנתפסו לי השרירים כי רק שאני עובד אני מרגיש כאב. אני מתאמן איזה 4-5 פעמים בשבוע,כדי להוריד את זה ל3 פעמים בכדי לתת מנוחה טובה יותר?. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תוריד את זה ל1-2 פעמים בשבוע, שים משקל בסטים ותוריד חזרות ל10-15
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני ארד ל פעם או פעמיים בשבוע אני לא בטוח שאראה תוצאות טובות יותר.
אתה חושב שהמנוחות שלי הן אלו שמהוות בעיה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() מנוחות קצרות בין סטים 20שניות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() להיפך, השריר צריך מנוחה כמו כל שריר אחר
פעמיים בשבוע זה מספיק, בידיוק כמו שאתה לא עושה ידיים או רגליים יותר מפעמיים בשבוע
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איך זה נוגד את מה שאמרתי?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אה אוקי.
תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |