|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() חחח הרגתם אותי פה
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() האמת גם אני לא שוקל הרבה - 63 בערך , אבל נראה יותר גדול/רחב/עבה מאנשים ששוקלים גם 70-75 קילו תמונה להמחשה - אני הימיני,הבחור משמאלי שוקל 72 וכל השאר 70+- ![]()
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
שיש לכם שטח פתוח שליד הרים עם מלא ספסלים ? המקום מוכר לי ממש. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() sagi בלי שום כוונה להעליב, אתה לא נראה גדול\רחב\עבה יותר ממישהו ששוקל 70-75...
לגבי איתי... בן אדם, תתחיל לאכול, באמת שזה כבר מדאיג, שיא הרצינות בלי לצחוק עליך... מזה 52 ? אתה ממש ממש ממש חטוב כמעט בלי שריר... לדעתי זה ממש לא יפה אפילו שאחוז שומן מאוד נמוך... תתחיל לאכול ודחוף אחי...
#5 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() לא נעלבתי, אבל תסתכל מימיני,הבחור שוקל עשק קילו מעליי ואני נמוך ממנו רק בכמה סנטימטרים (3 ליתר דיוק )
איתי - חח כן איך אתה מזהה ?! חח אני אפילו לא יודע איפה זה צולם
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כלומר, הבחור מימינך אולי שוקל 70 קילו, אבל הוא אולי גבוה יותר או עצמות כבדות או אחוז שומן גבוה יותר או בנוי בצורה שונה, אי אפשר להשוות בן אדם כמוהו (שלא מתאמן) לאחד כמוך (שמתאמן). זו פשוט השוואה סתמית, בגלל זה כשאתה אומר שאתה רחב יותר מ-70 קילו, אז אני משווה אותך למישהו שכן מתאמן ושקול 70 קילו ולא אחד ששוקל 70 קילו (ייתכן מהרבה סיבות)ולא נראה ככה. לזה שאמר שמישהו ששמו אראל ששוקל 62 ונראה הרבה יותר טוב מרוב הפורום, אני אשמח אם תציין את הגובה שלו ותעלה תמונה שלו.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|