|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() תגידו חבר'ס...
לא עדיף לאבזר את הבית בכמה מתקני כושר איכותיים כגון מולטי טריינר + מכשיר ריצה איכותי + ספת משקולות + משקולות נניח שזה מגיע לסכום של 5000 ש"ח פלוס מינוס...(ונאמר שניתן לקנות יד 2 גם... ככה יכול לצאת יותר זול....) מאשר מכון כושר....בשנה זה נע בין 2500 - 3000 ש"ח.... וכן חידוש עם השנים... מה דעתכם?
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() בעיקרון אתה יכול לקנות מוט,פלטות,ספה וכלוב ואתה מסודר,אבל יש הרבה אנשים שהאווירה של המכון חשובה להם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אווירה, הצעקות, הרעש של הברזלים! (רק ח"כ)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() גם זה וגם לי אישית אין מקום בבית לעוד זבוב.
וגם לא כ"כ קל להשיג 5000 ש"ח גם שבבית אתה מחפף ואין חשק. גם במכון שאנשים מבוגרים מסתכלים עליך שאתה כולה בן 16 וממש חזק זה גם נותן מוטיבציה ![]() נערך לאחרונה על ידי Max90kg, 03-03-09 בשעה 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בבית זה הרבה יותר נוח ונגיש.
ובתאכלס לא צריך יותר מספת משקולות, כמה מוטות, כמה פלטות וכלוב. זה הרבה יותר נגיש ונוח. אני אישית אוהב שקט שאני מתאמן את המוסיקה והנינוחות שלי ושונא שיש הרבה אנשים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי, הייתי מתאמן בבית, לא מציאה :s
לא תמיד יש חשק, חוצמזה שבמכון אתה עם אנשים, עוזרים לך .. ולוקחים לך 2500-3000 לשנה ?? באיזה מכון אתה מתאמן ואיפה ? במכון שלי זה 1250 לשנה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ראש העין.... ססעמם....
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() משהו מקצועי או קטן וחמוד ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מקצועי אחי יש הכל מכל..
גם מחינת חוגים וכל החרטה מסביב... אין בריכה אומנם..יש עכשיו עם השלויות של החורף ![]() אבל...בסדר... אוטוטו נגמר המנוי מעניין אם נחדש?
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע נחמד לעבוד ככה ..
שלי בתוך ישוב קטן, כל הישוב מתאמן שם :s סיוט ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() מה זה "מקצועי"?מי צריך בריכה,300 הליכונים,400 אופני כושר ו500 כופפי מרפקים בחדר כושר שלו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש לך מקום ואתה קונה בצורה חכמה זה תענוג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() רק מכון .. האווירה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() למי יש מקום בבית...
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() האווירה אחי , אין כמו מכון ..
אתה רואה אנשים קרנפים משקיעים זה נותן לך מלא מוטיבציה אחי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() אבל שוב, מבחינת כסף? לא בטוח שזה מישתלם, תלוי מה אתה מגדיר כ"כמה מתקני כושר איכותיים"
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אם הייתי יכול לבחור בין חדר כושר בבית לבין סתם מכון רגיל אני אישית הייתי מעדיף חד"כ ביתי. (להתאמן לבד, בלי רעש מסביב, בלי לחכות בתור וכו')
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר
תמשיך לעבוד תתאמן במכון וסתום ת'פה זה מה שהבנתי לנכון ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|