|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() משרד הבריאות לא יודע ולא עוקב אחר רכיבים במוצרים השונים וזה מניסיון בעבר, רק תתן להם בדיקה על רעלנים וסלמונלה וכל הדברים האלו והם ישבו בשקט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
משרד הבריאות עוקב אחר חומרים כאלו ואחרים , וכמובן מחפש חריגות שיכולות להוות סיכון לצרכנים על מוצרים כאלה ואחרים ... אם לא היו נעשות בדיקות לחומרים , חגיגת , שחור-לבן,כחול-לבן... עדיין היה על המדפים ...וכמו כן המון סמים אחרים לדוגמא . יותר מזה, היה לא מזמן מוצר בסופר- ![]() ![]() ![]() ![]() שעשו מחקרים מטעם משרד הבריאות וה fda האמריקאי ומצאו שהמלבין פוגם בשכבת מגן של השן ושהחומר בפוטנציאל לעשות נזק כבד יותר ... והוא הורד מהמדפים . ידיד משרד הבריאות מבצע בדיקות לחומרים .
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כאחד שעמוק מאוד בעסק הזה של "בדיקות מטעם משרד הבריאות" (מצטער שלא יכול לחסוף מה בדיוק אני עושה מטעמי דיסקרטיות) אני אומר לך שכל דבר שאתה מביא בארץ אתה צריך אנאליזה מסוג מסויים ואפשר לחפף שם המון מהמון, מה שמשרד הבריאות מבקש ביימנו הוא בולשיט טהור. אל תשווה דרך אגב את ה fda למשרד הבריאות בארץ, גוף עם תקציב פי 500 ממשרד הבריאות בארץ וגם בעל כושר השפעה עולמית נרחבת פי כמה ועל אירגון לא נדבר בכלל - תראה לי פעם מתי משרד הבריאות חשף מחדל לפני שלא מתו אנשים או תינוקות או שה fda לא התערב לפני כן? אף פעם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |