|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא בבסיס הזה.. יש לי כרגע תנאים יותר טובים משל כולם כולל הנגדים.. אני קיבלתי פטור משבתות וכרגע אין לי שמירות פעם בשבוע.. אבל לזה אני אמור לצפות ביותר מ3 וחצי שנים הבאות... עבודה במוסך של טנקים :| אם שמעת על מחנה שמשון.. אז על זה אני מדבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
להגיד שחרא כולם יודעים, לעשות עם זה משהו זה רק מעטים מסוגלים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כרגע אני בחימוש וזה התנאים הכי טובים שהייתי יכול לקבל לאימונים עם המקצוע שלי.. בשביל לקבל תנאים אחרים לגמרי הייתי צריך לקחת הרבה סיכונים שהיו יכולים לעלות לי בכלא, ריתוקים ובחוסר אפשרות להתאמן.. העדפתי לחזור להתאמן ולנסות לחיות עם זה כרגע כי לא יכלתי לחיות בלי זה.. אתה לא מבין (ואולי אתה כן) כמה שמקשים על עתודאים שחתומים קבע בכל דבר.. אתה צריך להיות ממש אבל ממש חריג כדי לקבל מה שאתה רוצה כעתודאי שאתה נחשב חייל עם נתונים טובים.. אם היה נמאס לי מהאימונים אולי אז הייתי מוכן להקריב תצמי קורבן ולעשות כל מה שצריך כדי לצאת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() מתי התגייסת? אוגוסט 8? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן.. עתודאי בחימוש.. אבל אני לא מתחרט שלמדתי כי השנתיים האלה היו השנתיים שלמדתי על פיתוח גוף ועשיתי עם עצמי משהו.. בחיים שלי לא יהיה לי כ"כ הרבה זמן כדי להשקיע בתחום הזה את כל הנשמה.. הזיכרון שריר עכשיו עושה לי טובה על כל העבודה הקשה מאז אז לפחות להיות במצב שממנו הפסקתי לא יהיה לי קשה להיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|