ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-01-07, 22:03   #1
isotop
חבר פעיל

לפי מה שאני יודע להבליט את השריר החוצה עדיף לעשות עבודה מחצי ומעלה (סגירה כאילו)
עבודה על החלק התחתון של התנועה מאריך את השריר.

בכל מקרה התרגיל הכי מטומטם (מבחינה טובה) שאני מכיר לניפוח יד קדמית זה משקולת כל יד בישיבה ולהשאיר את היד למעלה כל פעם שהיד מסיימת חזרה ואז יד שנייה ואז להשאיר אותה למעלה. ראיתי את זה בסרט של ויקטור מרטינז וזה תרגיל ממש קורע.
isotop מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-07, 00:04   #2
סוליקו
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלסוליקו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי isotop
לפי מה שאני יודע להבליט את השריר החוצה עדיף לעשות עבודה מחצי ומעלה (סגירה כאילו)
עבודה על החלק התחתון של התנועה מאריך את השריר.

בכל מקרה התרגיל הכי מטומטם (מבחינה טובה) שאני מכיר לניפוח יד קדמית זה משקולת כל יד בישיבה ולהשאיר את היד למעלה כל פעם שהיד מסיימת חזרה ואז יד שנייה ואז להשאיר אותה למעלה. ראיתי את זה בסרט של ויקטור מרטינז וזה תרגיל ממש קורע.
טוב קודם כל יש הבדל בין סגירה שזה מנפל ועושה את הבליטה מלמעלה ויש את מה שאני עשוה שזה עושה את הבליטה שמעצב את היד מלמטה !!
דבר שני לא בקשתי ממך לאמן אותי ולהביא לי תרגלים ותגיד לי שזה תרגיל גרוע אוו לא יודע מה
אולי בקשתי תגובה לעניין
סוליקו מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-07, 00:40   #3
isotop
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי סוליקו
טוב קודם כל יש הבדל בין סגירה שזה מנפל ועושה את הבליטה מלמעלה ויש את מה שאני עשוה שזה עושה את הבליטה שמעצב את היד מלמטה !!
דבר שני לא בקשתי ממך לאמן אותי ולהביא לי תרגלים ותגיד לי שזה תרגיל גרוע אוו לא יודע מה
אולי בקשתי תגובה לעניין
מי אמר שאני בכלל רוצה לאמן אותך ???
כולה רשמתי על תרגיל טוב שאני מכיר לא אמרתי לך לעשות אותו ולא אמרתי שמה שאתה עושה זה תרגיל גרוע אז אל תדבר בשמי.
isotop מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-01-07, 11:40   #4
סוליקו
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלסוליקו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי isotop
מי אמר שאני בכלל רוצה לאמן אותך ???
כולה רשמתי על תרגיל טוב שאני מכיר לא אמרתי לך לעשות אותו ולא אמרתי שמה שאתה עושה זה תרגיל גרוע אז אל תדבר בשמי.
סבבה אתה רוצה לדבר על תרגיל שאתה מכיר ..פתח פוסט משלך ויתנו לך תגובות ! אל תפרסם לי שטויות פה
סוליקו מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא