|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אחלה שינוי : >
אפשר קישור לאתר הזה..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה לשאלות שעלו פה: בתמונה הראשונה של הלפני שהעליתי אני בערך שוקל שם 52 ק"ג!!!
בתמונה השנייה זה 56-57 ק"ג. ב25.9 שקלתי בדיוק 58 ק"ג- והיום 67 ק"ג- זאת אומרת שעליתי 9 ק"ג בשלושה חודשים וחצי. לגבי האתר עם התוכנית לשכיבות סמיכה- אני לא יודע אם מותר פה לפרסם אתרים אחרים, ככה שמי שמעוניין לבדוק: תיכנסו לגוגל- תקלידו: one hundred pushups, ותיכנסו לאתר הראשון. לי אישית זה עבד, אבל הייתי גם במצב התחלתי טוב ככה שאני לא יודע האם זה עובד לגבי כל אחד... הם טוענים שכן. לגבי אבקות ותוספי תזונה- אני לא משתמש. אני פשוט אוכל 5-7 ארוחות ביום. ותודה על התגובות!!! אני מקווה להמשיך ככה ואולי להירשם למכון בעתיד הקרוב =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() יפה יש התקדמות
![]() ![]() מה המטרה שלך? בכל מקרה..יד קדמית יפה אהבתי גם תנחשים! גב חסר רוחב ועובי ושאתה פורס תעמוד זקוף ולא קפוף כמו קשיש בן 100 טרייספס דגש דחוף כי ניראה מהתמונה שאתה עומד אם הגב שממש חסר לך שם.. חזה בסדר ממה שרואים מרחוק כתפיים חובה לשפר רגלים יחסית לנתונים שלך יפה מאוד ![]() בהצלחה נ.ב תירשם למכון לדעתי להתאמן בבית ביזבוז זמן מוחלט וכמובן ביזבוז כסף על ציוד אם אתה מחפש להתקדם כמו שצריך |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|