|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() siler helmet בן כמה אתה בכלל? אם אתה באזור גיל 15 ומטה המורה שלך צודק.
גם בלי קשר לגיל זה לא דעה שכולם יסכימו איתה אבל אין בה משהו רע. ותפסיקו עם 5 חזרות למתחילים לא יודע מי היתחיל את כל המגיפה הזאת (אני מנחש שאני יודע) אבל זה תלוי בהמון גורמים ולרוב זה לא מתאים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני אשמח לשמוע הסבר למה זה לא טוב. בצירוף מחקר יהיה אפילו יותר משמח
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מכיר את הגישה "דד ליפט מינימום חזרות 100% rm לא חשוב הגיל" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אף תרגיל לא צריך להיות מבוצע ל100 ואפילו 90% מrm נמוך באופן קבוע כי זאת דרך מהירה להתקע, ולמתאמנים מתקדמים זאת דרך מהירה ובטוחה לגבול שבין פציעה לבין ot. מה שכן, עדיף לעבוד ל5 חזרות בתרגילים האיטיים (אנחנו מדברים כאן כמובן על הסקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, קלין ופרס) כיוון שזה טווח חזרות שמספיק כדי לתת את הגירוי הנחוץ למתחילים תוך כדי שמירה על טכניקה נכונה ויכולת להתאושש מאימון לאימון. למי שלא ניסה - לעבוד טכניקה בסקוואט ל10 חזרות זה פשוט לא כדאי, אם הצלחתם אז השתמשתם במשקל נמוך מדי כדי לעבוד איתו על טכניקה והוא לא משקף את איך שהטכניקה שלכם תראה. עדיף לעשות 2 סטים של 5 מאשר סט של 10 שהחזרות האחרונות יהיו גבוהות או בטכניקה רעה או ירגישו כמו טון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני לא חושב שזה מה שהצעתי, אני כתבתי את זה איפשהו? אני אל רואה סיבה למה לא לעבוד בתוכנית של 5 חזרות בהתחלה, מעבר לזה הרבה יותר קשה לקלוט את הטכניקה של התרגילים
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|