|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
כולל הסיפור שמאחוריו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() המיתולוגיה היוונית מרתקת אותי מאז שהייתי קטן, קראתי המון ואני מעדיף אותה בהרבה על המקבילה הנורדית.
אבל, אם הייתי צריך לבחור קעקוע מיתי, הייתי הולך על ת'ור. אין כמו ת'ור. ובכלל, ויקינגים - חוץ מזה שהם אחד העמים המפותחים בהיסטוריה (על אף התדמית האכזרית והברברית שדבקה בהם) פשוט נראים מגניב לגמרי. לדעתי - ת'ור עם קסדה, פטיש וסופת ברקים מסביבו זה אחד הקעקועים המגניבים.
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ולפותח הפוסט, ת'ור הוא לא היחידי הקעקוע היחידי שאפשר לעשות מהמיתולוגיה הנורדית... לכל האלים שם יש מראה מיוחד, תקעקע את זה שאתה הכי מתחבר אליו מבחינת מה הוא מייצג.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() נו פופו אל תתבייש ![]() ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אל תעשה עכשיו אני גם רציתי ואני עדיין רוצה והייתי כבר בחנות וכימאט עשיתי אחי
תחשוב על זה הרבה הרבה זמן!! תחקור בעניין תישב אם המקעקע שלך ותגיד לו מה אתה מחפש מה אתה רוצה ושהוא יצייר לך סקצים והכל תעשה משהו מקורי והכי חשוב תביא אישר מההורים ככה שתילך למישהו על רמה על תילך לחפארים אחי מנסיון!!! ראיתי קעקועים של מישהו שעושה חוקי ושל חאפרים!!! ואני גם לקח לי הרבה זמן אבל יש לי אישור מאמא והכל וכנראה עוד חודש וחצי ככה אני עושה וכבר יש לי אספקט של מה שאני רוצה מנסיון אחי תחשוב על זה!!!! ועצה שלי תעשה רק שחור לבן בדרך כלל צבעים הורסים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|