ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-11-08, 18:16   #1
dethMAN
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח

הסמל האישי שלdethMAN

עוסק ב:: אזרח :)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
פוליטיקה
muscletech היו הספונסרים של התחרות אחי חחחחחח אתה חושב שהם יתנו למישהו שהוא לא נציג שלהם להיות מר אולימפיה?
דקסטר מר אולימפיה אך ורק בגלל הותק שלו לא הייתה שום סיבה ביקום שהוא יקח את פיל הית' סבבה תנו לו מקום שני מעל קטלר ומעל כולם אבל מעל פיל?גועל נפש למה כי הוא איים שהוא יפרוש אם הוא לא יקח?חחחחחחח מי הוא בכלל שימות מצידי מחר מזה הפוליטיקה המגעילה הזאת?פשוט מחליא אותי!
נקוה ב2009 תהיה תחרות ברמה גבוהה יותר וגם באים מלא מתחרים שיעשו מדקסטר צחוק לדעתי:כמו פיל שנח כל השנה עד לאולימפיה הבאה,קאי גרין,ויקטור מרטינז לא חסרים
גלעד אתה כל הזמן אומר שמזלזלים במקצוענים וזה מפריע לך והנה אתה בעצמך יורק פה זלזול לעבר דקסטר... אני מבין מה אתה מנסה להגיד אבל אפשר לתת קצת יותר כבוד למר אולימפיה הנוכחי...=]
ישן 12-11-08, 22:00   #2
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dethman צפה בהודעה
גלעד אתה כל הזמן אומר שמזלזלים במקצוענים וזה מפריע לך והנה אתה בעצמך יורק פה זלזול לעבר דקסטר... אני מבין מה אתה מנסה להגיד אבל אפשר לתת קצת יותר כבוד למר אולימפיה הנוכחי...=]
איש יקר
בוא ננסח את זה ככה כדי שלא תבין אותי לא נכון
דקסטר ג'קסון זה בודיבילדר אם הישגים שלא אני ולא אתה ולא אף אחד אחר כאן בחייייייייים יגיעו אליהם.
יש לו סמטריה בת ****!
הוא יבש תחת!
והוא השתפר המון אחי המון!ועל זה מגיע לו את הכבוד בתור בודיבילדר מקצועי בלבד!

אבל בחיאט?סתכל בתמונה תסתכל...ותגיד לי שאני לא צודק כאילו פיל הית'?!??!זה מר אולימפיה אחי ולא משנה מה תרשום לי אתה מתישהו תגיע למסקנה שאני צודק.
קשה לי לתת כבוד לבן אדם שניצח ברמאות ולא בכבוד ואני אגיד לך גם למה...זה דבר בכלל שמרגיז אותי בלי קשר לאולימפיה בו אני אתן לך דוגמא למר ישראל אם אתה זוכר אל "די בול" עומר לנדאו היה התחרה בנאבא 2007 בקטגוריה של העד 75 קילו ביחד אם אופיר בכר "האדמור" עכשיו שניהם כתבו פה ולא יודע אם אתה זוכר כלכך היה על זה די הרבה ויכוחים בפורום מי יקח מביניהם מקום גבוה יותר וכמובן שנכנס לך אחד לקקן כמו יואב טל שאופיר בכר שונא אותו והתחיל להגיד שעומר לוקח חומרים ושעומר ככה ואחרי זה..הוא טען לצערי ביחד אם הניגרי שכמה שאני אוהב את הניגרי מה שהיה היה אבל בכל זאת הם אמרו שלא משנה מה השייפ אופיר ינצח בגלל הותק שלו בתחרויות וזה הרתיח אותי אחי שבן אדם משקיע וקורע תתחת ובסוף בא מישהו ומנצח אותו רק בגלל שהוא זקן יותר בתחום ממנו מזה הבולשיט הזה אחי?
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-08, 09:16   #3
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
איש יקר
דקסטר ג'קסון זה בודיבילדר אם הישגים שלא אני ולא אתה ולא אף אחד אחר כאן בחייייייייים יגיעו אליהם.
יש לו סמטריה בת ****!
הוא יבש תחת!

אבל בחיאט?סתכל בתמונה תסתכל...ותגיד לי שאני לא צודק כאילו פיל הית'?!??!זה מר אולימפיה אחי ולא משנה מה תרשום לי אתה מתישהו תגיע למסקנה שאני צודק.
קשה לי לתת כבוד לבן אדם שניצח ברמאות ולא בכבוד ואני אגיד לך גם למה...זה דבר בכלל שמרגיז אותי בלי קשר לאולימפיה בו אני אתן לך דוגמא למר ישראל אם אתה זוכר אל "די בול" עומר לנדאו היה התחרה בנאבא 2007 בקטגוריה של העד 75 קילו ביחד אם אופיר בכר "האדמור" עכשיו שניהם כתבו פה ולא יודע אם אתה זוכר כלכך היה על זה די הרבה ויכוחים בפורום מי יקח מביניהם מקום גבוה יותר וכמובן שנכנס לך אחד לקקן כמו יואב טל שאופיר בכר שונא אותו והתחיל להגיד שעומר לוקח חומרים ושעומר ככה ואחרי זה..הוא טען לצערי ביחד אם הניגרי שכמה שאני אוהב את הניגרי מה שהיה היה אבל בכל זאת הם אמרו שלא משנה מה השייפ אופיר ינצח בגלל הותק שלו בתחרויות וזה הרתיח אותי אחי שבן אדם משקיע וקורע תתחת ובסוף בא מישהו ומנצח אותו רק בגלל שהוא זקן יותר בתחום ממנו מזה הבולשיט הזה אחי?

איזו היסטוריה...
אכן טעינו בזמנו, עומר עשה אוף סיזן כמו שצריך והגיע גדול ועבה בעשר רמות לעומת שנה קודם שהוא לא היה בחמישיה, ולעומת זאת אופיר לא עשה אוף סיזן וטחן את עצמו הרבה יותר מידי בחיטוב, ולכן עומר ניצח.
אבל תזכור אחי ששנינו נתנו לו הרבה מאוד כבוד לפני ואחרי, ואופיר אפילו פתח לכבודו אשכול בו בירך אותו על ניצחונו.
אני חושב שעומר הוא כישרון גדול וחבל לי מאוד שהוא זנח את התחום.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-08, 11:37   #4
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
איזו היסטוריה...
אכן טעינו בזמנו, עומר עשה אוף סיזן כמו שצריך והגיע גדול ועבה בעשר רמות לעומת שנה קודם שהוא לא היה בחמישיה, ולעומת זאת אופיר לא עשה אוף סיזן וטחן את עצמו הרבה יותר מידי בחיטוב, ולכן עומר ניצח.
אבל תזכור אחי ששנינו נתנו לו הרבה מאוד כבוד לפני ואחרי, ואופיר אפילו פתח לכבודו אשכול בו בירך אותו על ניצחונו.
אני חושב שעומר הוא כישרון גדול וחבל לי מאוד שהוא זנח את התחום.
שמע אחי שתידע לך שאני נורא אוהב ומכבד אותך no hard fillings אבל רציתי רק להסביר את הנקודה שלי בצורא יותר מדויקת.
בקשר לזה שהוא זנח ועזב את התחום יש ויש אחי אי אפשר לדון על זה בפורום.
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-08, 12:34   #5
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
שמע אחי שתידע לך שאני נורא אוהב ומכבד אותך no hard fillings אבל רציתי רק להסביר את הנקודה שלי בצורא יותר מדויקת.
בקשר לזה שהוא זנח ועזב את התחום יש ויש אחי אי אפשר לדון על זה בפורום.

אני יודע אני יודע...זה הדדי כידוע לך :d

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-11-08, 22:03   #6
dethMAN
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח

הסמל האישי שלdethMAN

עוסק ב:: אזרח :)

ציטוט:
איש יקר
יש לו סמטריה בת ****!
הוא יבש תחת!

שמע במקרה הזה אני מסכים איתך... אבל באלימפיה באמת שלדעתי הגיע או לפיל או לדקסטר אני עדיין לא סגור על זה ובאמת שפיל פשוט דפק הופעה.... אבל עדיין הם היו ממש צמודים אתה לא יכול להגיד שזה היה "בטוח" של פיל... בכל מקרה הבנתי למה התכוונת פשוט הניסוח הציק לי אבל הבנתי=]

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא