|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() מההההההההה?
זה כמו שתתגן שמן זית הוא יהפוך מי לא רווי לרווי זה הורס אותו יענו אני שואל עם בשמשום זה גם ככה או שאתה דבר גרעינים נכון ? עם זה גרעינים לא קלוים הם בריאים עם זה קלוי יש בזה מלא שומן רווי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה לא מה שקורה בטיגון. בטיגון חומצות השומן מתחמצנות ומייצרות כל מיני רדיקלים חופשיים שלא בריאים לגוף. בקיצור, אם אתה מטגן טיגון קצר אז תעדיף שמן זית\קנולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|