|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי אותה לפני שבוע:
זה תוכנית אימונים ביתית, אני לא הולכת למכון כושר a: חזה: פרפר- 3x10 שכיבות שמיכה- 3x10 יד אחורית: לחיצה צרפתית- 3x8 קיקבאק- 3x7 כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה- 3x12 חתירה לכתף אחורית- 2x15 הרחקת ידיים לצדדים בעמידה- 3x7 טרפזים: משיכת כתפיים- 3x10 b: רגליים: סקווט- 4x15 מכרעיים- 3x8 גב: שכיבות שמיכה רחב- 3x10 (זה מה שאני יכולה לעשות אין לי מתח בבית) יד קידמית: כפיפות מרפקים בעמידה- 3x7 פטישים- 3x15 תאומים: לחיצת תאומים עם 2 הרגליים- 4x25 c: בטן: כפיפות בטן- 3x20 כפיפות בטן וי- 3x12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ממש ממש רע, צר לי לומר.
כנראה שלא קראת מספיק מאמרים על תוכניות אימון בשביל לבנות תוכנית. לדעתי אם את מתאמנת בבית תעשי fbw שהולך לפי העקרונות הבאים: 1. 5-6 סטים לשריר גדול. 2. 2 סטים, אם בכלל לשריר קטן. 3. התמקדות בתריגלים מורכבים. 4. טווח חזרות של 6-15. 5. אימון יום כן ויום לא. נ.ב שכיבות שמיכה זה לא לגב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איזה ציוד יש לך בבית שאת יכולה להתאמן איתו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() רק משקולות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
*אני מתקן רק בהתייחס לציוד שיש לך בבית, זאת לא תכנית מתאימה אם יש לך יותר מגוון A חזה: שכיבות שמיכה 3x שכיבות שמיכה חיובי (רגליים מוגבהות) 3x כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה 3x טרפזים: הרמת שכמות 3x יד אחורית: קיקבק/פשיטה בישיבה 3x B רגליים: סקוואט 3x good morning להישאר במשקל קל בתרגיל הזה 3x http://www.exrx.net/WeightExercises/...odMorning.html הרמת עקבים 3x גב: חתירה עם דאמבלים 4x יד קידמית: כפיפות מרפקים בעמידה 4x C בטן: כפיפות בטן 3x כפיפות בטן וי 3x *כמות חזרות לבחירתך *אפשר להכניס ת הבטן באימון של החזה, גם לבחירתך
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שיפרתי אותה קצת, ובסוף עשיתי אותה ab:
A: חזה: לחיצת חזה- 3x10 שכיבות שמיכה- 3x10 פרפר- 3x12 יד אחורית: קיקבאק- 3x7 לחיצה צרפתית- 3x10 כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה- 3x12 הרחקת ידיים לצדדים בעמידה- 3x7 טרפזים: משיכת כתפיים- 3x15 בטן: כפיפות בטן- 5x20 כפיפות בטן באלכסון- 3x12 b: רגליים: מכרעיים- 3x8 סקוואט- 3x15 סקוואט רגל אחת- 2x7 גב: חתירה עם משקולות- 3x15 יד קידמית: כפיפות מרפקים בעמידה-3x7 פטישים- 3x15 תאומים: לחיצת תאומים עם 2 הרגליים- 3x15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() הרבה יותר טוב. הייתי רק מוותר על התרגיל לאלכסונים והתרגיל לטרפזים. גם תוסיפי תרגיל לגב. מתח את יכולה לעשות?
נ.ב. תוותרי על הסקוואט על רגל אחת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() האלכסונים זה כדי לטשטש את הגיטרה וגם אני רוצה שהם יתחזקו קצת הם ממש חלשים, סקוואט רגל אחת אני יוריד באמת...
אין לי מתח בבית אחרת הייתי עושה. טרפזים אני רוצה לאמן עוד קצת כדי לשמור על פרופורציה נ.ב בדקתי עכשיו וגיליתי שההיקף יד שלי גדל =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() האלכסונים עובדים חזק בכל תרגילי הבטן, אם כבר את מחליטה לעשות שני תרגילים לבטן הייתי עושה כפיפות וי או גלגול אגן. האלכסונים רק יגדילו את הגיטרה אם הם יעברו היפרטרופיה. אין אפשרות להוריד שומן נקודתית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי...עוד הצעות?
|
![]() |
![]() |
![]() |