ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-01-07, 19:26   #1
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo

דבר שני , אתה לא ממש מבין את הקוראן ונדבקת לפסוק אחד ויחיד שמה מול הרבה מאוד פסוקים אחרים הנוגדים אותו. חוץ מזה תסתכל מה קורה??? ומה קרה בכלל

ואז תחליט איך הם מפרשים את הקוראן
בוא אני יספר לך משהו מעניין. ב1992 אבא נפצע בלבנון, רימון התפצץ סמוך אליו וריסיסים פגעו לו בכל הראש, בעקבות זה הוא איבד את השמיעה באוזן אחת ובשנייה הוא שומע חצי. הצבא נתן לו חופשה של שנה עד שנתיים בהתאם להתפתחות הפציעה והחליטו לממן לו לימודים אוניברסיטאיים. אבא שלי בחר ללמוד מזרחנות, והתמקד על שני נושאים, אחד שולי שהוא הנפט במזה"ת והשני הוא דת האסלאם. והוא הסביר לי (והוא יודע יותר טוב משנינו) בדיוק את מהות הג'יהד, כמו שכתבתי, את עובדי האלילים חובה להשמיד או לאסלם, ואילו את מאמיני הדתות המונוטאיסטיות אפשר להשאיר בחיים כל עוד הם משלמים מס גולגולת.
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-01-07, 19:34   #2
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
את עובדי האלילים חובה להשמיד או לאסלם, ואילו את מאמיני הדתות המונוטאיסטיות אפשר להשאיר בחיים כל עוד הם משלמים מס גולגולת.
זה בדיוק אותם חוקים של הנצרות הקדומה בתקופה של הצלבנים. את השבטים הפאגנים בצפון/מערב אירופה היתה חובה או לנצר או להשמיד, גם מבחינת החוקים של הנוצרים עובדי האלילים הם הכי כופרים.
ישן 07-01-07, 19:36   #3
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
זה בדיוק אותם חוקים של הנצרות הקדומה בתקופה של הצלבנים. את השבטים הפאגנים בצפון/מערב אירופה היתה חובה או לנצר או להשמיד, גם מבחינת החוקים של הנוצרים עובדי האלילים הם הכי כופרים.
זה בעיקר כי שלושת הדתות המונוטאיסטיות הן די קרובות, ליהודים ולנוצרים יש הרבה במשותף וכך גם למוסלמים ולנוצרים. אבל ההבדל היפה הוא שבין הנוצרים למוסלמים אין חיבה רבה אחד לשני מכיווןש המוסלמים רואים בנוצרים עובדי אלילים בגלל שהם מתפללים לישו, כמו שהנוצרים רואים במוסלמים כופרים.

ד"א עוד דבר המוסלמים רואים ביהודים "בני חסות" אנחנו משלמים פרוטקשיין בעצם
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא