|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() פיי עשיתם מארה"ב לא יודע מה
היחס של האנשים שמה אחד כלפי השני גועל נפש... אם מישהו מת באמצע הרחוב לאפחד לא אכפת... לא שבארץ יותר טוב מבחינת כלשהן אבללכל מדינה יש מינוסים ויש פלוסים |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאיפה הבאת את זה? חלאס להיות מושפעים מסטיגמות ולהגיד דברים לא נכונים... עלק מישהו מת באמצע הרחוב לאף אחד לא אכפת.. יש מיליון ואחת סטיגמות על אמריקאים... הייתי בארה"ב ותאמין לי שזה ממש אבל ממש לא ככה.. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ישראל מבחינת תרבות/ השקפת עולם זה חיקוי של ארה"ב, רק שבארצות הברית זה מצליח להם
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמר דבר אמת ! .....
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() זה ממש נכון
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
ואם אתה לא זוכר תבדוק שוב , לפני כמה זמן היה תכתבה בטלוויזה וזה היה מצולם היה אחד בארץ שנפל עם האופנוע בכביש(לא כביש מהיר) ובמשך 2 דקות המכוניות המשיכו עקפו אותו והוא שכב על הריצפה אז מה אתה אומר על המדינה עכשיו, |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
ובסוף הוא מת ! בגלל האנשים שלא עזרו לו הוא שכב על הכביש כולו מדמם למוות את המקרה הזה אני לא ישכח בחיים שלי. אני מאחל מחלה קשה לכל האנשים שעברו שם ולא עזרו למסכן הזה |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
זאת התנהגות מגעילה רק לחשוב איך לעזוב את המדינה ! אנשים נהרגו ונהרגים כדי שנוכל להמשיך לחיות כאן ולעזוב את המדינה זאת יריקה בפנים לאותם אנשים שמתו כדי להגן עלינו. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
ומה היו עושים פה ? נו באמת, חלאס לחפש דברים עם כבר תדבר על המכס איך הוא מרושש לאנשים פה את הכיס לעומת מדינות אחרות, ואיזה אנשים איכותיים יש פה אוהבים לזרוק ילדים לירקון, עזוב אותך אני לא אומר או מעודד לעזוב אבל אני גם לא חיי באשליה שהמדינה שלנו היא the best ואני יודע גם שמדינות אחרות לא יותר טובות אבל תפסיקו להגיד כל פעם את הסיפור עם הסבתא, הסיפור:אם סבתא תיפול בארץ כולם יבוא לעזור לה לקום אבל עם היא תיפול בניו יורק כולם יעקפו אותה בלי להשים לב, או יש את האלה המאולצים שאומרים: וואלה ההיתי בכל העולם אבל הירח בישראל הוא הכי יפה, נערך לאחרונה על ידי itaiprz1, 25-09-08 בשעה 21:28. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
בגרמניה ההורים התעללו בילדים ואכלו את הבשר שלהם עוד דוגמאות?! יש לנו אחלה מדינה תגיד תודה יום יום למה יש לך אוייבים מהצד השני שמתאבדים בשביל המדינה הזו ואתה מזלזל בה. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|