|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() דנוס או איך שקוראים לך
אתה גם מדבר שטויות זה שהוא בן 15 אומר שהוא לא טיפש (לא יודע למה אמרת טיפש..זה שאלה אם הוא לוקח את זה כתחום* כדי לקחת חומרים? ממש לא.. ומה אכפת לך כרגע הכסף? שואלים לפי הגוף ולפי הגוף אני סבור שהוא על סטרואידים לא שזה מפריע כי באמת שאפו על השינוי |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תגיד לי אתה באמת חושב שבגיל 15 ההתלבטות לקחת סטרואידים זה אם אתה לוקח את זה כתחום או לא ?! אתה בכלל מבין כמה זה יכול לפגוע בך בגיל 15 ?! תאמין לי שהוא לא טמבל הוא לא היה מזריק סתם אם כן הוא היה בודק לפני זה עושה עבודת מחקר קטנה מה זה יכול לעשות ותאמין לי שמעטים הילדים בני ה-15 שיזריקו... חוץ מזה הבחור בכלל לא נראה אחד שמזריק יש לו אחלה גוף לגילו אבל ממש לא נראה מזריק...! |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה גוף שקשה מאוד להגיעה עליו ועוד בגיל 15 ורק תוך שנה זה בילתי אפשרי...
![]() |
#4 |
משתמש פעיל
|
![]() מה בלתי אפשרי פה? אני מכיר אישית ילדים בני 14 שנראים יותר גדולים ממנו והתחילו להתאמן בגיל 13, חלק מפה עשו ממנו אל יווני סבבה הוא נראה אחלה עם מאסה אבל לא צריך להיסחף לחומרים,אם הוא היה לוקח הוא לא היה נראה ככה
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא ניראה לך קצת מוזר לעלות 30 קילו בשנה ועוד בצורה נקיאה יחסית...אפילו שהוא מתאמן מתחיל ואולי יש לו גנטיקה טובה אבל 30 קילו בגיל 15
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אולי הוא התאמן טוב אכל טוב במקום לכתוב באיזה פורום?
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לישון,לאכול,לישון כבר אמרתי?
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|