|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() HardCor3
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי עלוש בהכנה לתחרות הם מתאמנים פעמיים ביום . לא כולם אבל . " באוף סיזן נדיר לראות בודי בילדר עושה 2 אימונים ביום.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() doldol360
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי shimonaz1 למה אתה אתה לא מתאמן בבית ספר? " כי אם נגיד אני אחרי אימון חזה אז אני רוצה שהחזה שלי יתאושש לפני האימון הבא ואם יש לי נגיד באותו יום חזה אז בכלל.. אין מה לחשוב אפילו על שכיבות שמיכה.. אני רוצה להגיע מוכן ב100% לאימון הבא
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() shimonaz1
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי doldol360 כי אם נגיד אני אחרי אימון חזה אז אני רוצה שהחזה שלי יתאושש לפני האימון הבא ואם יש לי נגיד באותו יום חזה אז בכלל.. אין מה לחשוב אפילו על שכיבות שמיכה.. אני רוצה להגיע מוכן ב100% לאימון הבא " זה יכול לדפוק לך ת'ציון... האמת זה תלוי גם איזה כיתה אתה?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() doldol360
-------------------------------------------------------------------------------- יא', שנה הבאה לא תהיה לי ברירה ואני יהיה חייב לעשות כי אצלנו בכיתה יב' הציון בספורט נכנס לבגרות ובלי בגרות בספורט אתה לא יכול להוציא תעודת בגרות :|
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() shimonaz1
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי doldol360 יא', שנה הבאה לא תהיה לי ברירה ואני יהיה חייב לעשות כי אצלנו בכיתה יב' הציון בספורט נכנס לבגרות ובלי בגרות בספורט אתה לא יכול להוציא תעודת בגרות :| " חחחזהו בגללל זה שאלתי כי אני בי"ב ואם אני לא ישתתף יש מצב שלא תהיה תעודת בגרות חחח כזה שואלים אותך יש לך תעודת בגרות אתה אומר לא , בגלל ספורט
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() doldol360
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי shimonaz1 חחחזהו בגללל זה שאלתי כי אני בי"ב ואם אני לא ישתתף יש מצב שלא תהיה תעודת בגרות חחח כזה שואלים אותך יש לך תעודת בגרות אתה אומר לא , בגלל ספורט " חחחחח כן איזה עלוב זה... נראה לי אפילו המורה שלי לספורט לא עושה מה שאני עושה בחדר כושר רק באנאירובי כאילו יש לו כושר (סיבולת לב ריאה) טובה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() shimonaz1
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי doldol360 חחחחח כן איזה עלוב זה... נראה לי אפילו המורה שלי לספורט לא עושה מה שאני עושה בחדר כושר רק באנאירובי כאילו יש לו כושר (סיבולת לב ריאה) טובה " חחח אחי תגיד תודה אצלנו יש מורה לספורט עם כרס אין לו כושר בשיט העיקר הוא מריץ אותנו הבן ז!נה
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|