|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים ביניהם? ואל תגידו לי פה החלוקה ל-2 ופה ל-3... אני מתכוון מבחינת ההשפעה על הגוף... או שאצל כל אחד זה שונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ההשפעות של תוכניות אימון קשורות בהרבה דברים, ולא רק בשם שלהם, בין אם זה "ab", "abc" וכו'...
מה שצריך להבין זה איך אתה מחלק את התוכנית, אילו שרירים יעבדו, כמה סטים, תרגילים, חזרות...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה עדיף.. Ab בחלוקה לחזה יד אחורית ורגליים ו- גב יד קדמית וכתפיים 4 פעמים בשבוע
או Abc גב+יד קדמית ,חזה+יד אחורית ,כתפיים+רגליים 5 פעמים או שלנסות את שתיהם ולבדוק מה יותר טוב לגוף שלי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני תהיתי לגבי זה, משום שאני יכול לבוא למכון הכושר 4 פעמים בשבוע, אז אם אני עושה אימון Ab- זה יוצא טוב כי אני יכול לעשות ראשון A שלישי B רביעי A חמישי B.
אבל, האימון יוצא ממש ארוך, אז אני מעדיף לעשות תוכנית Abc, אבל השאלה היא מה אני אעשה ביום הרביעי שאני בא למכון הכושר בשבוע... A B או C? אני אשמח אם יענו גם על זה חוץ מהשאלה של אבירן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני חולה על התוכנית Abc אבל אני עושה 4 פעמים לא 5
פשוט תוכנית פצצה דעתי אתה מפציץ סטים נותן בין 4-6 ימים מנוחה לשריר השריר גודל כמו בובה כמובן שתזונה פה לוקחת חלק לא קטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין את זה אתם נותנים כתפיים באותו יום אם חזה מה יש לכם אני עושה חזה מגיע לכתפיים אני לא מצליח לעשות חזרה אחת בקושי
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חח סתם בעיקרון הAB מסתמך על זה שהכתפיים עובדות בחזה ובגלל זה צריך לתת להם פחות עבודה זה חלק מהקטע.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חזה עם רגליים יהיה בסדר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() בסדר, אבל תווצר לך בעיה, והיא כזו:
רגליים (ירך קדמית, ירך אחורית) הם שרירים גדולים = יותר סטים משריר קטן, חזה כנ"ל ותאומים שריר קטן. יוצא לך בעצם לאמן 3 שרירים גדולים באימון + שריר קטן. אין בעיה פה, אבל יכול להצווצר מצב בו האימון יקח לך יותר מידי זמן, או לחילופין פגיעה אחרת: בגלל שאם כבר גרליים וחזה, ורק רגליים וחזה, כי אתה לא רוצה שהאימון יתארך, ז"א שאתה לא תאמן את הכתפיים והיד האחורית באותו אימון, וזה לא טוב, מאחר והכתפיים והיחד האחורית עובדות טוב מאוד בתרגילי חזה, ומה שיווצר לך הוא מצב בו אתה תאמן את הכתפיים והיד האחורית יום או יומיים אח"כ, ופשוט תיצור מצב כאילו אימנת אותם פעמיים בתור 1-2 ימים. הכי טוב זה לחלק חזה עם כתפיים ויד אחורית...
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אז אני יעשה כמו שאמרת חזה כתפיים ויד אחורית... וגב רגליים ויד קדמית?
עכשיו שאלה נוספת.. אמרו לי שכדאי לאמן כתפיים עם גב.. לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
ולגבי גב + כתפיים... כתפיים הם מפרק שמתששתף בתנועה של תרגלי גב, אולי זו הסיבה היחידה שאפשר (כמו כל דבר אחר, כמו אפילו לא להתאמן בכלל חח ) לאמן גב עם כתפיים, אבל זה לא שווה, כי בחזה הם עובדות ממש.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תודה רבה..
במידה ואני יעבור ל-abc אני יוכל לתת יותר סטים לכל שריר מב-ab נכון? וגם יותר אימונים מ-4 ? וב-abc מה עדיף לגבי חלוקה... גב+יד אחורית/ קדמית? (חזה + אחורית/קדמית) ורגליים+ כתפיים בדרך כלל עשיתי שהייתי בabc |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|