|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה נראה מסיבי ..
אבל לפי הנתונים אתה נשמע פשוט עמלק .. פשש , תעלה עוד תמונות חייב לראותך אותך ![]()
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה טוב בתמונה אחי אבל תביא תמונה בלי טישטוש מסוים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אני לא רוצה להחליף איתך מילים כי זה רק מה שאתה יודע אני אשמח להוריד לך אלה בראש ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() חברה לא לריב,אני מבין תחדשים שמורידים פה תרמה אבל עכשיו גם הוותיקים,חלס!
![]() |
#45 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טימה, התמונה בשחור לבן מתאימה, כי אתה פאקינג דינוזאור!!!
במציאות הוא חזיר יבלות אוסטרלי. פינגווין וסיקס, חאלס לריב כמו ילדות במחזור, לא מתאים לכם בשיט.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() עוד הערה כזאת כלפי מנהל בפורום בפרט או חבר בפורום בכלל ,ואתה עף מפה ולא חוזר .
![]() |
#47 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ולנושא השרשור
טימה אחי אני אוהב אותך ,אתה חתיכת בהמת משא...
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל ההודעה שלך זה בקטע של "בואו נמשיך את זה באייסיקיו" אבל עם אקסטרה תאורים שרק מחממות אנשים לא ציפיתי לכזה דבר ממנהל.. דווקא נראה שלמרות שהמעמד אתה כן אמרת "מה שבזין שלך" זה באמת היה נחוץ? ולנושא, טימה אתה נראה מעולה, ממש מאסיבי
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אם תשים לב, מי שהתחיל עם הכל היה ידידך לניהול, בהודאות שלי אין קללה אחת לעומת זאת מההודאה הראשונה של ידידך הכל מוצף בקללות מה שכתבתי היה סך הכל "טוב אחי" ומה שקיבלתי היה "שב בשקט" הצבא עשה ממני אדם רגוע ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() נשמח עם תעלה עוד תמונות יא חייה רעה. 1.90 על 102 קילו זה בהמה רצינית, ישר כוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|